fashisti skapani
ANNA NEWS
На границе Украины и Румынии произошли первые подрывы на минах, в результате которых погибло несколько украинцев, сообштает РИА Новости И взорвались они на американских минах M18A1 Claymore – их поставили пограничники в Закарпатој области в целјах борьбы с уклонистами. На видео видно, что одному...t.me
Наводно минирање на Украинската граница према Романија за да се спречи бегањето на потенцијалните регрути.
готово е,Не ќе да им искочи математиката со Харкив. Некои големи гејнови у Донбас не се задесија за сметка на загубите горе кај што по се изгледа добар ќутек изедоа русите.
Нема да го вратат. Моментумот не е кај нив. Ок е сеа? Ти се дигна курето?готово е,
сега моментумот пак е кај Украинците
Прво Роботине ќе го вратат.
any day nowУкраина е веќе поразена. Гледам од скоро све што мобилизираат е грабање луѓе од улица и праќање директ на фронт да држат територија. Без никаква обука ни ништо. Немаат луѓе и ова им се последните денови буквално. За некој месец, нема да остане ништо.
Како го оправдуваш ова дневно киднапирање на луѓе што го прават твоиве?any day now
Ќе ми се дигнеше да беше некое радосно изненаѓење, да не стануваше збор за константа која трае веќе подолго и од која не можат Украинците да се извлечат, колку и да се јачате вие овде на форум и у куртонска западна штампа.Нема да го вратат. Моментумот не е кај нив. Ок е сеа? Ти се дигна курето?
тешите се и ти и локван и али ахмети и америчкиот амбасадор и невладиниве гомна и Албанцитеany day now
Moite se doma kafe pijat, ne kidnapiraat lugjeКако го оправдуваш ова дневно киднапирање на луѓе што го прават твоиве?
Другарти од Украина што вика? Уште колку луѓе треба да се киднапираат за да се екипираат за новата контраофанзива лето 2025?Moite se doma kafe pijat, ne kidnapiraat lugje
Nikoj ne gi istera od Avganistan, ednostavno so novata voenopoliticka situacija vo svetot, Avganistan stana nebiten geostrateski, ili pomalce biten vo sekoj slucaj za da go drzat pod svoja kontrola. Da imaja simpatii od Avganistancite pa da drzeja nekoja baza sitno ajde kolku da se reci ima nivno prisutstvo tamu, i taka i taka, ali ovie so oci ne sakaa da gi vidat. Interesno e sto bukvalno gi naoruzaa do zabi pred da zaminat i se osiguraa da ne podpadni barem voeno pod nikoj drug bez da plati toj nekoj visoka cena za toa.Lol, Афганистан не отера, а по пижами и влечки беа.
Neam drugari Ukrainci.. Aj vaka, ti vikas im se brojat denovite, posleden mesec. Ja vikam 2-3 godini minumum teraat vojna so ovoj intenzitet. Pa da ja merime posle koj bil poblisku?Другарти од Украина што вика? Уште колку луѓе треба да се киднапираат за да се екипираат за новата контраофанзива лето 2025?
Daj definirajte pravila i uslovi pa da se pusti raka.Neam drugari Ukrainci.. Aj vaka, ti vikas im se brojat denovite, posleden mesec. Ja vikam 2-3 godini minumum teraat vojna so ovoj intenzitet. Pa da ja merime posle koj bil poblisku?
што ќе мериш ? кога го јадат стапот се губиш како дух заедно со несумја. Дркате деца кога грабаат по улици да ги носат во смрт. Вие сте луѓе за у установа, а не за друго.Neam drugari Ukrainci.. Aj vaka, ti vikas im se brojat denovite, posleden mesec. Ja vikam 2-3 godini minumum teraat vojna so ovoj intenzitet. Pa da ja merime posle koj bil poblisku?
Vidi mnogu e konkretno, rece snemuvale lugje. Ne koj go jadel, kolku avioni, tenkovi,brodovi srusil. Koj kje snema lugje. Prilicno egzakna rabota. Dade mesec dena, eve ja vikam deka ne 2 meseci, tuku 2 godini nema lugje da snemaat.што ќе мериш ? кога го јадат стапот се губиш како дух заедно со несумја. Дркате деца кога грабаат по улици да ги носат во смрт. Вие сте луѓе за у установа, а не за друго.