- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.352
- Поени од реакции
- 84.567
одатГледаш како потврдуваш дека си Бугар.
Србоман и Бугараш одат рака под рака.
ја можам да потврдам
ја сум и двете
одатГледаш како потврдуваш дека си Бугар.
Србоман и Бугараш одат рака под рака.
За тебе не се сомневам, овој Антон само не признава дека е бугар.одат
ја можам да потврдам
ја сум и двете
ама и СрбинЗа тебе не се сомневам, овој Антон само не признава дека е бугар.
Ти барем си искрен.
Па да, вие бугарите се би дале Македонија да е во состав на Србија, србоман не значи Србин, убаво ве научил Каракачанов.ама и Србин
Нова влада на крај на јуни очекувајте....ме нервира што веќе не формираат влада, што чека претседателкава, Х.Мицковски по втор пат греши што јавно кажува работи кои не се завршени со тоа што се имало 61 пратеници, а бе што се фалиш и се издаваш...и ево наааа, се организирале ДУИ, им се закани на тие кои мигрирале а и за други ско планираат што ги чека, и сега тие добиените 61 пратеник што се идпофсли Х.Мицковски сега шипак се попишманија и се вратиле во ДУИ...
Druze kolku so sum jas vmro ti tolku zdravje da imas, biva?ako neshto me ubeduva pak da glasam za levica se tvoite postovi i muabetite so pametni lugje tamu.
normalno pomaga toa shto i mozokot ron burgundi i mkd_vlade se vmrovci i pola shlahm tuka e komunjarski isprdok taka da izborot e eden i edinstven.
druze ti si ex grujo vojnik ne mi prodavaj prazna slama tuka. takvo cimolenje i takvo lazenje od tvoja strana so cel da se trgne od vmro fokusot za celoto sranje so imeto shto go napravija i da agitirash deka levica i nivnata 0 politichka mokj e kriva za imeto, mora da si ex vmro koj od gnev shto mu go simnaa pastirot nepismeni levichari od sds, saka da se teshi deka levica e kriva.Druze kolku so sum jas vmro ti tolku zdravje da imas, biva?
A Србин како мене, може да биде Србоман?Па да, вие бугарите се би дале Македонија да е во состав на Србија, србоман не значи Србин, убаво ве научил Каракачанов.
Kako Levica ima 0 politichka mokj? Zoshto si ja potcenuvate partijata?druze ti si ex grujo vojnik ne mi prodavaj prazna slama tuka. takvo cimolenje i takvo lazenje od tvoja strana so cel da se trgne od vmro fokusot za celoto sranje so imeto shto go napravija i da agitirash deka levica i nivnata 0 politichka mokj e kriva za imeto, mora da si ex vmro koj od gnev shto mu go simnaa pastirot nepismeni levichari od sds, saka da se teshi deka levica e kriva.
Dobro ok taka e. Ne znaev deka tuka se resava idninata na republikata. Dodusa spored vas sarenkovcite mozi i da e taka, sekako pola clenstvo vi kisni na forumot. Mozi i zatoa takva percepcija si imate, koj da ve znae, ne ste bas mnogu bistri.druze ti si ex grujo vojnik ne mi prodavaj prazna slama tuka. takvo cimolenje i takvo lazenje od tvoja strana so cel da se trgne od vmro fokusot za celoto sranje so imeto shto go napravija i da agitirash deka levica i nivnata 0 politichka mokj e kriva za imeto, mora da si ex vmro koj od gnev shto mu go simnaa pastirot nepismeni levichari od sds, saka da se teshi deka levica e kriva.
Шарената е најголемото зло од кога сме независна држава, од '10-11 да се активирала до сеа не име, територија ќе немавме...Не, не би го оставил паторот на власт 2017. Не се движеше државата во добра насока и никој не знае дали ќе ја имавме денес ако останеше на власт и каде ќе стигнеме. Не само што не би го оставил, го сметам за директен соучесник за секоја пиздарија што следеше.
Да можам да го вратам времето, би се активирал многу порано уште ‘10-11 и би одел на протести.
Kill it before it lays eggs. Шарена беше задоцнета.
Неможе србин да биде србоман, србоман може да биде само македонец со пореметување, исто е и бугараш, овие термини се користат затоа што не постојат и не постоеле македонски срби или бугари.A Србин како мене, може да биде Србоман?
Pazi sega, ova e novo.Kako Levica ima 0 politichka mokj? Zoshto si ja potcenuvate partijata?
Напишано на латиница за да биде разбирливо за сите ентитети на форумов.