Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.680
Поени од реакции
37.665
...ме нервира што веќе не формираат влада, што чека претседателкава, Х.Мицковски по втор пат греши што јавно кажува работи кои не се завршени со тоа што се имало 61 пратеници, а бе што се фалиш и се издаваш...и ево наааа, се организирале ДУИ, им се закани на тие кои мигрирале а и за други ско планираат што ги чека, и сега тие добиените 61 пратеник што се идпофсли Х.Мицковски сега шипак се попишманија и се вратиле во ДУИ...

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
...ме нервира што веќе не формираат влада, што чека претседателкава, Х.Мицковски по втор пат греши што јавно кажува работи кои не се завршени со тоа што се имало 61 пратеници, а бе што се фалиш и се издаваш...и ево наааа, се организирале ДУИ, им се закани на тие кои мигрирале а и за други ско планираат што ги чека, и сега тие добиените 61 пратеник што се идпофсли Х.Мицковски сега шипак се попишманија и се вратиле во ДУИ...
Нова влада на крај на јуни очекувајте.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.015
ako neshto me ubeduva pak da glasam za levica se tvoite postovi i muabetite so pametni lugje tamu.
normalno pomaga toa shto i mozokot ron burgundi i mkd_vlade se vmrovci i pola shlahm tuka e komunjarski isprdok taka da izborot e eden i edinstven. :icon_lol:
Druze kolku so sum jas vmro ti tolku zdravje da imas, biva?

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Druze kolku so sum jas vmro ti tolku zdravje da imas, biva?
druze :icon_lol: ti si ex grujo vojnik ne mi prodavaj prazna slama tuka. takvo cimolenje i takvo lazenje od tvoja strana so cel da se trgne od vmro fokusot za celoto sranje so imeto shto go napravija i da agitirash deka levica i nivnata 0 politichka mokj e kriva za imeto, mora da si ex vmro koj od gnev shto mu go simnaa pastirot nepismeni levichari od sds, saka da se teshi deka levica e kriva. :icon_lol:

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
druze :icon_lol: ti si ex grujo vojnik ne mi prodavaj prazna slama tuka. takvo cimolenje i takvo lazenje od tvoja strana so cel da se trgne od vmro fokusot za celoto sranje so imeto shto go napravija i da agitirash deka levica i nivnata 0 politichka mokj e kriva za imeto, mora da si ex vmro koj od gnev shto mu go simnaa pastirot nepismeni levichari od sds, saka da se teshi deka levica e kriva. :icon_lol:
Kako Levica ima 0 politichka mokj? Zoshto si ja potcenuvate partijata?
Напишано на латиница за да биде разбирливо за сите ентитети на форумов.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.015
Dobro ok taka e. Ne znaev deka tuka se resava idninata na republikata. Dodusa spored vas sarenkovcite mozi i da e taka, sekako pola clenstvo vi kisni na forumot. Mozi i zatoa takva percepcija si imate, koj da ve znae, ne ste bas mnogu bistri.

Член од
17 април 2024
Мислења
645
Поени од реакции
1.554
Не, не би го оставил паторот на власт 2017. Не се движеше државата во добра насока и никој не знае дали ќе ја имавме денес ако останеше на власт и каде ќе стигнеме. Не само што не би го оставил, го сметам за директен соучесник за секоја пиздарија што следеше.
Да можам да го вратам времето, би се активирал многу порано уште ‘10-11 и би одел на протести.
Kill it before it lays eggs. Шарена беше задоцнета.
Шарената е најголемото зло од кога сме независна држава, од '10-11 да се активирала до сеа не име, територија ќе немавме...

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.011
Поени од реакции
6.123
A Србин како мене, може да биде Србоман?
Неможе србин да биде србоман, србоман може да биде само македонец со пореметување, исто е и бугараш, овие термини се користат затоа што не постојат и не постоеле македонски срби или бугари.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.015
Kako Levica ima 0 politichka mokj? Zoshto si ja potcenuvate partijata?
Напишано на латиница за да биде разбирливо за сите ентитети на форумов.
Pazi sega, ova e novo.
Imalo nepsmeni levicari od SDSM i sekako pismenite koi sega se levica. Samo zaboravi da spomni deka site bea sareni kurtoncinja pred da se razdelat ili potocno od koga ovie nepismenite od SDSM da im go nacukaat so se jajca na ovie pismenite od segasna Levica.
Kako vikase Mirka, korisni idioti ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom