Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.678
Поени од реакции
37.660
Во кој архитектонски стил е градена куќава? У живот не‘ам видено вакво „нешто„...
...еве јас ќе ти кажам во кој архитектонски стил е куќава, долниот дел највероватно е во рамки на добиена дозвола за градба на куќа за живеење, а горниот дел кој е нададен отпосле поширок и поголем од долниот дел највероватно е во рамки на узурпација во стил „ми се може, не знаете кој сум и чив сум јас“. :toe:

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
кој го направил ова е на исто рамниште на ретардизам како тв презентациите на Младите сили на Сдс-Вмро.

Сменете пристап ,will ya' ?!
Што ве толку погодува бе, а бре вмровчиња. Не е толку страшно не кубете коси.

Порано и комуњарите вака се нервираа коа им правеа скечови, и тоа од државни пари.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.901
Поени од реакции
30.822
Македонија ти е ко Холивуд само многу од порано, нешто налик овие воук срањата и глумење политичка коректност, му текнало на некој мора албанска партија да биде у власт и ај сеа ќе ги трпиме и ќе им даваме се...исто ко шо у филмовите и сериите мора да има црнци, педери и од оние што не си го знаат полот и не придонесуваат ништо за развојот на самиот филм туку си се концентрирани само на себе и ствараат одбивност и гадење пошто се влезени во егоцентричен трип.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Што ве толку погодува бе, а бре вмровчиња. Не е толку страшно не кубете коси.

Порано и комуњарите вака се нервираа коа им правеа скечови, и тоа од државни пари.
и ти и оној локван и сите вие про-еу-учк-сдсм, уопште не ви е срам да зборите како сеа било срање нешто Албанци што ставаат

стварно?
демек ние од вчера сме сите на форумов?

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.876
Поени од реакции
7.142
И како човек да ве сфати озбилно?
Ова прво не е масло на Левица и како второ, ова што групава го прави не оди на штета на Македонците, како што назначувањето на спикерот Гаши ќе оди на нивна штета. Подготви се да учиш албански јазик. :icon_lol:

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Ова прво не е масло на Левица и како второ, ова што групава го прави не оди на штета на Македонците, како што назначувањето на спикерот Гаши ќе оди на нивна штета. Подготви се да учиш албански јазик. :icon_lol:

Се оградувате од подмладокот на партијата?

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.602
Поени од реакции
2.675

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.793
Поени од реакции
8.506
Се оградувате од подмладокот на партијата?
Јас апсолутно ДА.

Неколку пати и имам дадено предлог дека треба да бидат распуштени. Тие "подмладоци" се историски скоро без исклучок ништо друго освен подна плочва за етаблирање на најголемите малоумници. Видете го профилот на луѓето кој се пробиле низ тие младински организации ( СДС, ДПНЕ, Титови Пионери ) и ќе видите дека асален човек нема.

Во тој период 16-27 или бори се да тргнеш по патот да си го уредиш животот професионално/фамилијарно или оди биди револуционер, дигни нешто во воздух. Не ми оди да млатиш празна слама по цел ден и да гледаш да ебеш нешто на некој собир.

Последно уредено:
Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Јас апсолутно ДА.

Неколку пати и имам дадено предлог дека треба да бидат распуштени. Тие "подмладоци" се историски скоро без исклучок ништо друго освен подна плочва за етаблирање на најголемите малоумници. Видете го профилот на луѓето кој се пробиле низ тие младински организации ( СДС, ДПНЕ, Титови Пионери ) и ќе видите дека асален човек нема.

Во тој период 16-27 или бори се да тргнеш по патот да си го уредиш животот професионално/фамилијарно или оди биди револуционер, дигни нешто во воздух. Не ми оди да млатиш празна слама по цел ден и да гледаш да ебеш нешто на некој собир.
ako neshto me ubeduva pak da glasam za levica se tvoite postovi i muabetite so pametni lugje tamu.
normalno pomaga toa shto i mozokot ron burgundi i mkd_vlade se vmrovci i pola shlahm tuka e komunjarski isprdok taka da izborot e eden i edinstven. :icon_lol:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Јас апсолутно ДА.

Епа затоа убаво рекоа погоре како некој да ја сфати озбилно партијата кога првиот човек пишува статуси као за на твитер и овие што треба да се демек младина се однесуваат како градинка. Тие неколку најактивни дечки ги замрзнавте или што и да стана не знам ама затоа вакви испади од ликови се во партијата. И уште 10 говори да истера она Турчето во собрание како последниот со вакви испади пак џабе ќе биде.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.351
Поени од реакции
84.563
Ние-не-знаеме-да-пливаме-ликовите се најголеми гомна. Пролив се.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.009
Поени од реакции
6.119
Бугарче, нели ја бев србоман, што така сега у твојот клан? :icon_lol:

Иди у детска баци го Христо татарчев и легни си, изглеа температура имаш.
Гледаш како потврдуваш дека си Бугар.
Србоман и Бугараш одат рака под рака.

Kajgana Shop

На врв Bottom