Пошто е попосетена тема од тие за софтверски проблеми и било какви проблеми со мобилни тел, ќе пишам тука.
Од gmail со кој сум рег на моб сум заборавил пасс.
Исто пасс заборавен од помошниот маил, а телефонот кој ми е искористен за регистрација е сменат и таа картица веќе не постои.
Немам пристап со тој gmail да се регистирам на новиот телефон, а отворен ми е само на лаптопот и на најстариот телефон - шаоми (но истиот не можам да го поврзам преку Smart Switch, ми крашира иако е апдејтирана и на тој телефон). Претходниот Самсунг кој го користев има уништен дисплеј и не можам да го поврзам на апп за да превземам податоци.
Решение?
Практично најбитни ми се контактите од тел и апликациите *(на многу исто им заборавив пас), но за да го превземам тоа ми бара пасс од гмаил на кој моментално не можам да се сетам и немам начин да го сменам.
Мора ова да го решам до 8 и после да слезам да почачкам на колата да се смирам малце *(позицијата треба да ја сменам, прегорела), пошто од 9 други нерви ме чекаат, Борусија ако не тепа дома ќе летаат предмети.
Во меѓувреме ја загорив и вечерата, дел од неа, па сеа ставив нешто друго пошто коа ќе стани жената од спиење има да ми ги напрај ушите тапан.
Али за ова не сте слушнале од мене.