- Член од
- 22 септември 2020
- Мислења
- 156
- Поени од реакции
- 392
Кисни ни киснат еден
Подобро е некоја бајачка да си организираат, да им помине стравот што го имаат од пола тифо сцена во државава.Што ќе славиш ти бе НЕПОСТОЕЊЕ
Циркуз сте беПодобро е некоја бајачка да си организираат, да им помине стравот што го имаат од пола тифо сцена во државава.
Ни сам не си веруваш во приказниве.Циркуз сте беКако би пишал некои работи кои не се за пишување тука, ама ај да бидам фер..
Си знаете вие “Како одлучи екипата”
![]()
Крокодилу те пратам повеќе време и мислам дека ти си последен кој треба да зборуваш за терапија,очигледно си мало дете кое е слично на овој вашиот брат ДостоенAko go racunas vo gjorce gostuvanje da ne zbroame poke .. rekov i pogre ne mi e poenta da se “merime” ama nekoj so zgresena terapija ili ne zemena terapija nema da go toleriram , eve bidi realen dali mu bese komentaro na mesto deka vinari nekoj si imale poke gostivanje od nas ?
i p.s ako vikas deka nas ni e lesno vtora liga istok so da recime za vas so 70% utakmici vo skopje so vi se
ama da ne ja nosime u kurac temata neka ostani do ovde diskusijata
sakas da se vidime ?Крокодилу те пратам повеќе време и мислам дека ти си последен кој треба да зборуваш за терапија,очигледно си мало дете кое е слично на овој вашиот брат Достоен![]()
Иди слави пред коперација и земи си дуксер ладно е по рамбовка.sakas da se vidime ?
Има снимено више побарај го, глуп и поглуп се вика.Абе за нашите 15 и кусур години за опстојувањето на клубојте треба филм долгометражен да се сними.
Низ какви проблеми сме врвеле, пари за дресој да немаме ејјјј, и пак опстоивме се со цел заради едни и единствените Чкембари.
Реков пред некое време и сега пак ќе кажам, за графити и кореографи многу многу не сме, ама за мобилизација и за екипа праење не да сме но.1, шампиони сме за то.
Кај шо течела река, пак ќе течи
Титулата поќе во други раце нема да стапни, наредни 4,5 години ако не и поќе.
За сите вас само БИТОЛСКИ БОН ТОН![]()
Иди слави титула бе крокодилу,ако ти е дозволен излез после 12 еве можеме на неутрален у Велесsakas da se vidime ?
Да ти ја ебам мамицата скопска ОК?Има снимено више побарај го, глуп и поглуп се вика.
Да ја прашам жена ти ако ти дозволи.Да ти ја ебам мамицата скопска ОК?
Прашаја и сестрати да тибаммммДа ја прашам жена ти ако ти дозволи.![]()
Браќата од Белхатов на апарати