- Член од
- 24 април 2024
- Мислења
- 469
- Поени од реакции
- 888
Ти стварно не си при себе.Не не, ти си бугарашче, ама небитно, како шо кажав, за прв пат сте обединети.
Ти стварно не си при себе.Не не, ти си бугарашче, ама небитно, како шо кажав, за прв пат сте обединети.
Ме боли курот за Милошевиќ.Маме му ебам, нато зликовци, што им требаше да ги тепаат соседите. Милошевиќ беше мирољубив лидер, прав Швеѓанец. Дезинформации се дека ако не го запреа ние ќе бевме следни. Све тоа западна пропаганда, мајку им.
Кого вас? Како што се идентификуваш ти? Јужњачки србо?Ме боли курот за Милошевиќ.
Ја сакам Путин да им ебе матер на Западот затоа што нас Западот ни еба матер овие 20-30 години колку што владее тука. Ако притоа треба и на нас да ни ебе матер, океј.
Западот и еба матер на Македонија, за време на нивното владеење овие 2-30 години. На нас како нација и на Македонија како земја.Кого вас? Како што се идентификуваш ти? Јужњачки србо?
Не ми одговори на прашањето. Впрочем и не е никаков проблем ако се осеќаш како нешто друго. Проблем се идеите што ги имаш, за поделба и приклучување кон други држави.Западот и еба матер на Македонија, за време на нивното владеење овие 2-30 години. На нас како нација и на Македонија како земја.
...ако си неписмен или слеп.Не ми одговори на прашањето.
...и тоа написмено му беше дадено дека му следи половина или само усно кажано?Само бањата не беше бесплатна и тоа го кажа јавно на телевизја во една утринска програма син на починат пензионер кога отишол во пензискиот фонд да ги земе парите што следувале за погребални трошоци за секој починат пензионер.Имено наместо целосна сума добил помалку пари со обрзложение дека бил на бања и тие пари што му ги одбиле фондот ги потрошил за неговиот пестој во бањата.
Како шо им палевте амбасада, добро и пројдовме. Само не сте криви, ве мава пропаганда 24/7, очекувано е јавното мислење.Zbori za podelba i priklucuvanje kon drugi drzavi, a anusite vo koi se napikal tokmu toa go pravat so drzavata.
Амбасадата ја палеше СДСМ. Тито Петковски беше у организација, како што беше и у организација на бугарски летоци на митинг на ВМРО тогаш.Како шо им палевте амбасада, добро и пројдовме. Само не сте криви, ве мава пропаганда 24/7, очекувано е јавното мислење.
Сеедно. Сеа малце ги подзаменија улогите, највисоко Анти запад расположение има кај другиот табор. Само шефовите што стојат у позадина се исти.Амбасадата ја палеше СДСМ. Тито Петковски беше у организација, како што беше и у организација на бугарски летоци на митинг на ВМРО тогаш.
Кажи држава, не земја. Живееш у држава, не на територија или земја....ако си неписмен или слеп.