Trebalo od Republika vesnikon da zaokruzhat na eden zbor! Predavnikпатриот-филозоф, типичен романтичен прилепчанец, народен филозоф.
Зз Република не е предавник, ами Толстој.Trebalo od Republika vesnikon da zaokruzhat na eden zbor! Predavnik
Не постоело тогаш т.н.р. македонско царство, кралство или држава, ниту пак имало признаено од страна на турците за да го наречиш предавник.Куќата на писателот (предавник) Димитар Талев во Прилеп се срушила и сега некој од Бугарија ќе ја купи и ќе ја претвори во музеј. Сопственичката Снежана Ачевска (некоја негов предок со испран мозок) сака да ја продаде исклучиво на блгарчета-татарчета. Милен Врабески веројатно ќе ја купи. Госпожата се чуди зошто комшиите не разговарале со неа! Нов проблем финансиран од бугарија.
Однароден Македонец ти одговара?Не постоело тогаш т.н.р. македонско царство, кралство или држава, ниту пак имало признаено од страна на турците за да го наречиш предавник.
Не е нештото за да ми одговара, ти кажувам како е. Не постоело такво нешто.Однароден Македонец ти одговара?
Што точно е проблемот што не можам да го разберам? Куќата е во приватна сопственост, не претставува културна вредност и може да се продава и купува. Ако е проблем што ја купуваат Бугари, тогаш имаш проблем со омразата на национална основа.Куќата на писателот (предавник) Димитар Талев во Прилеп се срушила и сега некој од Бугарија ќе ја купи и ќе ја претвори во музеј. Сопственичката Снежана Ачевска (некоја негов предок со испран мозок) сака да ја продаде исклучиво на блгарчета-татарчета. Милен Врабески веројатно ќе ја купи. Госпожата се чуди зошто комшиите не разговарале со неа! Нов проблем финансиран од бугарија.
Problemot e toa shto gazdata na edna tretina od Kujchata ne ja prodava na Bugarija! Zoshto kako toj si znae!Што точно е проблемот што не можам да го разберам? Куќата е во приватна сопственост, не претставува културна вредност и може да се продава и купува. Ако е проблем што ја купуваат Бугари, тогаш имаш проблем со омразата на национална основа.
Ovaa be kako od Planetata na majmunite!Бугарската принцеза Калина Сакскобургготска со семејството фотографирани за време на пренесувањето на коските на цар Фердинанд во Софија
Прегледај го приврзокот 419350