- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
vo vashata kultura obichno ja ebete sestra muКако да се воспитува дете совен до ќотек?
vo vashata kultura obichno ja ebete sestra muКако да се воспитува дете совен до ќотек?
@puno е роден од тетка, затоа е таков.vo vashata kultura obichno ja ebete sestra mu
Само со дупла доза од ќотек, за да разбере полесно...Како да се воспитува дете совен до ќотек?
Или првите братучедки.vo vashata kultura obichno ja ebete sestra mu
Ако дете земе камен и скрши шофершајбна на некоја кола секако дека ке му залепиш шамар,али ако му падне сладолед да му пуштиш крв од нос?Како да се воспитува дете совен до ќотек?
На кој му кажуваш? За него и за племето негово тоа е оправдано, затоа после слушаш убиства, силувања, и слични срања од нивна страна. Децата уште од мали им се искомплексирани и под страв. Така треба, нели, да се следи педомухамеданството и да бидат силеџии уште од мали нозе. На кој му требаат вакви створења, Господе Боже?Ако дете земе камен и скрши шофершајбна на некоја кола секако дека ке му залепиш шамар,али ако му падне сладолед да му пуштиш крв од нос?
Со тебе нешто сериозно не е во ред, момче. Ама најсериозно.Како да се воспитува дете совен до ќотек?
Не бе Љавдрим, не мастурбираме. Само сакаме да знаете колку сме ужаснати (ние и целиот свет) од вас. Докажано со факти, настани и сведоци.Kako vi odi grupnata terapija? Mastrubirate li uste? Daj organizirajte se, da ne fatite drug k.r![]()
Си читам вести, лабаво ми е. Сами себе како се рокате.Kako vi odi grupnata terapija? Mastrubirate li uste? Daj organizirajte se, da ne fatite drug k.r![]()
Продолжи да читашСи читам вести, лабаво ми е. Сами себе како се рокате.
![]()
Маж од Кичево извршил напад со пиштол
Вчера, полицијата во Кичево разговараше со 29-годишниот Б.Џ. од с. Црвевци. Тој е осомничен дека на 27 мај 2024 испукал еден куршум со пиштол и физички го нападнал 58-годишниот М.Н.(58) на улица „Раштански пат“ во Кичево.skopjeinfo.mk
Роми се овие сигурно.Продолжи да читаш
Продолжувам да читам фалати. Ова гарант после клањање во џамија ги фатиле. Голема НЕПРАВДА!Продолжи да читаш
Kumanovo e makedonski grad, makedonski grad makedonski grad...taka peeja navivacite edno vreme ...znaci 2 sprema 1 vodite so tepanje majki.Продолжувам да читам фалати. Ова гарант после клањање во џамија ги фатиле. Голема НЕПРАВДА!
![]()
Кај тројца тинејџери од Тетово била пронајдена дрога - Слободен печат
Тројца тинејџери се приведени откако полицијата кај нив пронашла дрога. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber „Вчера во 16.30 часот на улица „Саво Тасевски“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово ги лишиле од слобода И.А.(19), Б.Е.(19) и М.М(19), сите од тетовско Синичане, затоа...www.slobodenpecat.mk
Ако немаш по кого удри по мајките
![]()
Мајки нападнати од своите синови во кумановско
Три лица, двајца кумановци и жител на липковско, ги нападнале своите мајки, соопшти денеска Секторот за внатрешни работи Куманово. Како што информираат од СВР Куманово случаитe биле пријавени на 26 мај (недела). Едниот е приведен, за двата случаи полицијата презема мерки за целосно расчистување.sitel.com.mk
еве ти уштеПродолжи да читаш