Ако дозволуваш, мала корекција докторе,...ВМРО е темелот на македонската нација, ќе се привикнете.
Делумно, добар дел од Организацијата се залагале и бореле за мајка блгарија. Тодор Александров и Христо Татарчев за што се бореле?Ете гледаш како си го покажа бугарашкото лице, секоја чест.
Не ми кажувај за историја јас за тебе сум доктор на науки.
ВМРО е темелот на македонската нација, ќе се привикнете.
Малку повеќе за Бугарија и за бугарскиот народ, ама исто било македонски и бугарски народ.Делумно, добар дел од Организацијата се залагале и бореле за мајка блгарија. Тодор Александров и Христо Татарчев за што се бореле?
...а ти во денешно време за кого се залагаш и бориш, за која мајка?Делумно, добар дел од Организацијата се залагале и бореле за мајка блгарија. Тодор Александров и Христо Татарчев за што се бореле?
Веќе видено, штом се изгуват аргументи се преоѓа кон лични навреди и квалификации....а ти во денешно време за кого се залагаш и бориш, за која мајка?
Koj da im dade koska? Micko so cel zivot tate mene ke me vrabote i ke me izgura? Cisto se somnevam dali ima eden den ulicna skola onaka maalski zivot da osetel I sea bas toj ke bide glasot na narodot.Не знам зашто не им дадат една коска за глодање и ги макнат скурца, колку да се рече дека се власт. Што е со битниве позиции што им ги дале?
На крај краева и да е нож до коска да морало да биде шипурка спикер на собрание, мораше ли оној што ја пееше албанската химна на говорница?
Бог да чува. Имаат 4 години да покажат дека заслужуваат втора шанса, ако не бетер од сдс ќе завршат. А како почнале...
Па реално ништо не направи за пред изборите освен неговото плукање дека сите нечинат. Му беше дадена понуда за обединување.Прашан за коментар во врска со изјавата на Апасиев, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и извесен иден мандатар за состав на идната влада одговори:
„Уф, треба ли да го коментираме Димитар Апасиев. Димитар Апасиев пред изборите имаше бланко понуда од ВМРО-ДПМНЕ да се приклучи и да застане на страната на македонското национално единство. Тој одлучи повеќе да се посвети на правењето планови каде ова лето ќе ужива, дали на Хургада или на некоја друга грчка плажа. И како што еден од неговите поранешни сопартијци вели дека тие биле група на џанаци, така продолжува и да се однесува“,
Хахах плескање во фаца
...прочитај си ги коментарите наназад и гледај кој вреѓа, јас само најнормално дебатирам и те прашав тебе за која мајка се залагаш и бориш овде на форумов, сакаш одговори сакаш НЕ, а не вака со контра прашања што мене не ме засега, све што е неправилно и неправдено според мое мислење ќе критикувам за да биде на поарно, а колку што се читам критикувам и токму партијата што ми ја ампутираш дека сум член, ме нервира кога се фотошопира настани, се извртува вистината со што не е добро за никого, така христијански не се живее со лага и да си го убиеш својот брат, туку да го насочиш кон доброто, ако се може, ако не...таков е светот, друг ќе го притисне копчето и ќе се почне од почеток!Веќе видено, штом се изгуват аргументи се преоѓа кон лични навреди и квалификации.
Еве ти партијата што ја подржуваш кого слави како јунак:
Прашај си у партија зашто на песната за Гоце Делчев и го сменија текстот.
Жити се оди за Белгија и не изигравај дека те боли курот за државата, вашите беа тие кои не сакаа да ја пејат химната во 91, од вас почна се, да ви ебам комуњарата скапана.Како и сите вмрони, и за двојазичност и за амнестии, не сте вмрони, само пред избори и за гласање сте вмрони.
И малце иронично е тебе да ти сметаат бугари, кога основата на партијата и нејзините основачи се истакнати бугари кои биле против формирање на македонска држава, и сметале дека македонците и бугарите се едно исто.
Ти си може најизгубен на темава.
Автоматски споено мислење:
УРИМЕ
... види, прилазот е погрешен, ако сакаш да ја фаворизираш Левица не се прави на таков начин, „што прави другиот“, заложи се и потруди се да покажеш што прави Левица за да може народот да ви верува, нели, ако постовите ти се искрени, а не за провокација и тоа онаква против Левица, тактика Г6!