- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.437
- Поени од реакции
- 5.153
Добро е сепак има напредок од “небањати“ сега станаа “некапени“!Toj nekapeniot normalno, pravnikot koj zalutal vo specijalnoto obvinitelstvo oti imal samo najdobri nameri i prv kurton vo sarenata revolucija.
Овде нема никој ама оди на пдф бугаристански пасоши да видиш како е “живо“Штама на темата нешто, никој не се буни.
Не знам кој че бидне претседник на Собрание ама едно нешто што со сигурност знам е:Не знам зашто не им дадат една коска за глодање и ги макнат скурца, колку да се рече дека се власт. Што е со битниве позиции што им ги дале?
На крај краева и да е нож до коска да морало да биде шипурка спикер на собрание, мораше ли оној што ја пееше албанската химна на говорница?
Бог да чува. Имаат 4 години да покажат дека заслужуваат втора шанса, ако не бетер од сдс ќе завршат. А како почнале...
Додека постојат о се во власта шпартиите како сдсСС и ДПсНЕ (и нивни деривати) можеме да заборавиме на МАКЕДОНИЈА!
Доброто нешто е што процесите .... се во завршна фаза па се надевам ќе имаме знаење, потенцијал и сила да се избориме за Слобода!