Со седење у кладиона и свиркање по пичиња од кафич у Кисела Вода, не сум баш сигурен. А тоа е "средната класа" реално во Македонија.како што кажува Апасиев, средната класа треба да има Стан или куќа, автомобил, работно место за двајцата и викендица!
Ајде уште влада не составија, се почна со изговори и барање оправдувања.овие левица пациентиве мислат дека они ако бидат дека ќе биде поинаку. Нема димчета апасијата да го седнат на столче оние од амбасадите како треба да работи.
брат, јас не сум ВМРО, вие сте Левица, едни исти членови штанцате секој ден пропаганда овде. Вие уште на неформирана влада донесувате заклучоци што како ќе биде и све остало. Не го праам тоа јас, него ти, Борат, и слични. Неподмитливите, најјаките, кои да се најдат у истата ситуација истата песна би ја пееле.Ајде уште влада не составија, се почна со изговори и барање оправдувања.
Па ако нема никаква разлика, што искинавте патики за да дојдете на власт? За вие да бидете тие кои крадат наместо СДС? Значи тоа беше целата амбиција да се доберете до буџетот и да се накрадете.Ако го внесете и ЗНАМ во влада со 2 министерски места, ДПНЕ од влада составено од 16 министерства ќе има само 8 . И првата и втората влада на Зоран Заев ќе имала повеќе министри од ДПНЕ со 58 пратеника, какви пациенти.
И за крај да не мислите дека собираат пратеници за промена устав за да го вратат името? Тек ќе трпате измет во уста и ќе викате дека се колачи. И на крајот исто како комуњарските ботови, ќе ве снема.
Не е проблем ако си член на било која партија или и ги браниш ставовите. Проблем е да браниш нешто што не се брани. Некој што ќе проба да брани давање на спикер и тоа на онаков лик и битни ресори при скоро 60 пратеника(при левица/знам отворени за соработка) не е ништо подобар од некој кој брани северна.брат, јас не сум ВМРО, вие сте Левица, едни исти членови штанцате секој ден пропаганда овде. Вие уште на неформирана влада донесувате заклучоци што како ќе биде и све остало. Не го праам тоа јас, него ти, Борат, и слични. Неподмитливите, најјаките, кои да се најдат у истата ситуација истата песна би ја пееле.
И јас сум будала што влагам у дискусија со вас, боље е да ја игнорирам темава пошто со ботови никој не излегол на крај.
Нема врска, од тие колку живеат по градовите? тие се од албанските села, исто е случај и со битола или охрид.За Прилеп незнам, ама Велес не е. Не веќе.
Прво, во времето на Грујо почнаа да се пикаат шипците од околните села во администрација, во пошта, во подрачните единици на разно-разни фондови, во судот, итн,и да се доселуваат во градот, за со воа мршнициве од СДС тој процес добие епски размери.
Во време на сдс цела сообраќајна полиција во Велес беше шиптаризирана.
Секако се подобри од вас продадените души, со 61 пратеник уште премиер албанец не стаивте.неподмитливите во собрание, со 6 души ќе хараат, сто претставки на уставен ќе пратат за само 1 месец.
Ти дозна кој ќе е спикер и колку министерства ќе се дадат на косово?Нема врска, од тие колку живеат по градовите? тие се од албанските села, исто е случај и со битола или охрид.
Само Куманово и Скопје се повеќе албанизирани ако се одземат кичево и струга иако и овие сеуште во градот македонците се мнозинство.
I shto sega od citiranovo??Уште немаш информација кој ќе е спикер? Сега појасно ти е какви предавници сте целата клапа вмрони?
Автоматски споено мислење:
дечко јас да сум ти раководител во сдс би те избркал, и за бот си многу глуп, ги мешаш гаши со ибрахими, моето мислење за албанците на темава е јасно, но ти си аномалија, не се прави патриот оти никогаш нема да бидеш, јас глава во торба ќе ставам за македонска држава, ти ако сакаш мултиетничко јас ќе ти купам карта правец за лондон, бирмигем, марсеј, париз, можеш да бираш.Секако се подобри од вас продадените души, со 61 пратеник уште премиер албанец не стаивте.
Автоматски споено мислење:
Ти дозна кој ќе е спикер и колку министерства ќе се дадат на косово?
Не веруваше на шпекулации и лажни вести од комуњарите, сега има некои дојави од твоите блиски другари патриоти?
... а бе срамота како деца мали со превара ќе удрите со глава во ѕид, ако даваш факти и вистина давај, не туку фрлаш дезинформации тука, аууу на што спадна некогаш најсилна партија на СДСМ, ваков кадар никогаш веќе нема да се издигне како партија на власт, џабе ни како опозија нема да функционира!Уште немаш информација кој ќе е спикер? Сега појасно ти е какви предавници сте целата клапа вмрони?
Да беше на 50, премиер косовар ќе беше неизбежната реалност, и ќе требаше да му дадеме време на човекот, да почекаме пред да судиме.
Еве на пример горе новиот спикер на македонското собрание, господинот Африм Гаши, перфектно ја пее албанската химна, што би рекол рон бургунди, човек кој ќе работи во интерес на вмро и македонија.
Добро бе со кој си праиш муабет, сите ли сте такви у штабот? Торба ќе стаил у глава за македонска држава, ало се слушаш ли што збориш?јас глава во торба ќе ставам за македонска држава, ти ако сакаш мултиетничко јас ќе ти купам карта правец за лондон, бирмигем, марсеј, париз, можеш да бираш.
Ти не разбираш дека и јас сум против Мицко за оваа одлука, ти продолжи да кењаш, нити сум член на дпне ниту зависам од нив, туку ти спреми се на следните избори да имате и под 10 пратеници. Племето ваше балисто бугарашко.Добро бе со кој си праиш муабет, сите ли сте такви у штабот? Торба ќе стаил у глава за македонска држава, ало се слушаш ли што збориш?
Да не ги зборам срањата што ги праите веќе 30 години како партија, сега имавте готова влада а пола министерства на косово дадовте, плус спикер. Он не бил за мултиетничко.
Вакви како тебе лудаци имаше и на протестот на онкологија, и ми збореа како ќе умреле попрво него здравство да го дадат на косово, и што се случи сега? Еве убаво гледаме сите. Изроди.