Podobro i toa odkolku da ti pravam konkurencija na BaustelleКако сакаш. Јас се потрудив да ти помогнам, да не се вратиш дома на лепење плакати
Podobro i toa odkolku da ti pravam konkurencija na BaustelleКако сакаш. Јас се потрудив да ти помогнам, да не се вратиш дома на лепење плакати
Не дека искрено ми е гајле како ќе тера Германија во иднина, но да сум Германец со две раце би гласал за АФД па дури и да сум некој како тебе кој сака да создава иднина тука и се гледа да остане да живее. Во спротивно нема некоја иднина животот овде, јас не знам колку си активен надвор ама ова што се случува посебно после Авганистан и какво се племе доаѓа, не ми е јасно како може некој при очи да се слепи само.Како сакаш. Јас се потрудив да ти помогнам, да не се вратиш дома на лепење плакати
Доста бе дебил, што кур си се накачил на детето како слеп за стапФлипај бургери и не труј
Секој деец на организацијата се превртува во гроб после ваков срам кркање, мене ме фаќа срам кога ќе помислам дека некој што го преставува името вмро вака реагирал на најобичен шпон во ваква ситуација.Прегледај го приврзокот 417609
Пред да го хејтате Тоњо со што заслужил позиција, видете ја сликава. Човекот има глава жртвувано за партијата, во буквална смисла на зборот
Се сложувам за козоебачите, ама да не се они, кој ќе ти собере ѓубре, кој ќе ти копа, кој ќе ги работи сите тие прљави работи? Мислеа дека имаат доста потенцијални кандидати на Балканот, ама се освестија, балканец за брзо им бега од тие работи. А ако си тука ваљда знаеш дека просечен Германец работи три пати помалце од нас. И чаре?Не дека искрено ми е гајле како ќе тера Германија во иднина, но да сум Германец со две раце би гласал за АФД па дури и да сум некој како тебе кој сака да создава иднина тука и се гледа да остане да живее. Во спротивно нема некоја иднина животот овде, јас не знам колку си активен надвор ама ова што се случува посебно после Авганистан и какво се племе доаѓа, не ми е јасно како може некој при очи да се слепи само.
Ние треба да привлечеме фабрики тука, да си донесиме Филипинци да направиме станови и куќи и рентај ги и лежи си на плажаСе сложувам за козоебачите, ама да не се они, кој ќе ти собере ѓубре, кој ќе ти копа, кој ќе ги работи сите тие прљави работи? Мислеа дека имаат доста потенцијални кандидати на Балканот, ама се освестија, балканец за брзо им бега од тие работи. А ако си тука ваљда знаеш дека просечен Германец работи три пати помалце од нас. И чаре?
Инаку го закачам да ми каже за светлосините бидејќи се популисти, се фаќаат за сензитивни теми и на нив билдаст рејтинг, обеќајќи едноставни решенија за сложени проблеми. Само хаос би напраиле од позиција на власт и евентуално би избркале некоја бројка луѓе.
More Ausländer,Се сложувам за козоебачите, ама да не се они, кој ќе ти собере ѓубре, кој ќе ти копа, кој ќе ги работи сите тие прљави работи? Мислеа дека имаат доста потенцијални кандидати на Балканот, ама се освестија, балканец за брзо им бега од тие работи. А ако си тука ваљда знаеш дека просечен Германец работи три пати помалце од нас. И чаре?
Инаку го закачам да ми каже за светлосините бидејќи се популисти, се фаќаат за сензитивни теми и на нив билдаст рејтинг, обеќајќи едноставни решенија за сложени проблеми. Само хаос би напраиле од позиција на власт и евентуално би избркале некоја бројка луѓе.
А колку од нив се на товар на државата?Се сложувам за козоебачите, ама да не се они, кој ќе ти собере ѓубре, кој ќе ти копа, кој ќе ги работи сите тие прљави работи? Мислеа дека имаат доста потенцијални кандидати на Балканот, ама се освестија, балканец за брзо им бега од тие работи. А ако си тука ваљда знаеш дека просечен Германец работи три пати помалце од нас. И чаре?
И таму Левица имате?Инаку го закачам да ми каже за светлосините бидејќи се популисти, се фаќаат за сензитивни теми и на нив билдаст рејтинг, обеќајќи едноставни решенија за сложени проблеми. Само хаос би напраиле од позиција на власт и евентуално би избркале некоја бројка луѓе.
Колку време може да се на товар на држвата? Година дена? Пак на долг рок ако останат, а остануваат да не се вратат у вукијебината, пензиското ќе е у ќар. Инаку со се друго што пиша се сложувам, експеримент неуспешен на владава, се надеваа дека за брзо ќе ги интегрираат. Сум ја разговарал темава со неколку Германци, и они се на истото.А колку од нив се на товар на државата?
Пак ќе ти кажам искрено не ми е нешто битно лично ама знаеш ли колку напади се случуваат на млади Германци најчесто од средната класа, што ако ги има сите можности и неговите работат неколку саати ако не е безбеден, а се повеќе децата не се безбедни. За прв пат после толку време и во градчево се случуваат напади на девојчиња навечер баш од овие што ти ги спомнав, пред скоро време беше убиено дете во скејт парк од 15 млади Арапи од претепување, сето ова се случува само поради оваа сегашна лабава власт и сета таа политика што се бутка последните години на селективна правда што е и повеќе од очигледна.
Две левици иаме, ама не можат со Димче нашИ таму Левица имате?
Брат околу 2000 има невравотени во град од околу 25к+, па сега ти види како не се на товар на државата. Да не одиме во теории на заговор ама некој дебело спрема терен за катастрофа во западна Европа пррку овие миграции.Колку време може да се на товар на држвата? Година дена? Пак на долг рок ако останат, а остануваат да не се вратат у вукијебината, пензиското ќе е у ќар. Инаку со се друго што пиша се сложувам, експеримент неуспешен на владава, се надеваа дека за брзо ќе ги интегрираат. Сум ја разговарал темава со неколку Германци, и они се на истото.
Јас не мислам дека е правилен потегот, повеќе беше очаен обид да се пополнат места што ја кочат земјата. Без многу миграција, земјава ќе се парализира. Никаква хуманитарност не беше у прашање 2015, тетка Ангела не сакаше да спасува бегалци, проба да си ја спаси земјата.
Автоматски споено мислење:
Две левици иаме, ама не можат со Димче наш
Овој само за министер на апсење или министер за бесење.
И како се заврши таков итрец? Умирајќи од гадна сепса после атентат од пар Чеха (од тие колонизираните) во 1942.Прочитав интересно четиво за Рајнхард Хајдрих висок функционер на германското СС и главен архитект на холокаустот. Тој бил шеф на Канцеларијата за главна безбедност на Рајхот (вклучувајќи ги Гестапо, Крипо и СД). Тој исто така бил Рајх-заштитник на Бохемија и Моравија(Чешка)
Ова биле неговите размислувања околу колонизацијата и германизација на чешката земја и народ.
Лиши ги луѓето од нивната национална свест, третирај ги како племе(македонска заедница), а не нација, разблажи ја нивната национална гордост, не ги учи за нивната историја, пропагирај го нивниот јазик како инфериорен, имплицирај дека имаат културна празнина, нагласуваај дека нивните обичаи се примитивни и посочувај дека нивната независност е варварска аномалија.
Звучи познато?
Ова за жал не го прави само СДС туку и другите македонски партии.
Poodamna, koga ripnaa nedvizninite, mrka-evro konverzija, se javija da gradat tuka mislam Koreanski kompanii, ama ne im dozvolija, Ist kako shto Brane ne mu dozvoli na AUDI da sklapa koli vo Skopje, se pobuni uvoznichka sdsm mafija, togash beshe 80% carina i domashnata kompanija ke beshe konkurentna bidejki carina na komponenti e pomala a ke imadhe i domashni komponenti..Ние треба да привлечеме фабрики тука, да си донесиме Филипинци да направиме станови и куќи и рентај ги и лежи си на плажа
Што е чудно министерството за спорт? Дека немаме спорт? Никаков проблем-ако е потребно да ги „ухлебиме нашите„, ќе измислиме и министерство за космички или субатомски истражувања, само да има од кај да земат „плата на први„.Може линк? дека ова е ептен ми изгледа како избегано од реалност да е. Посебно Тимчо и Антонио. А и тоа министерството за спорт, не знам што да кажам , по непотребно министерство не сум слушнал до сега.
Зоќе и Тачеми, со нивната неспособност, простотилак и сељачизам, самите наметнаа „норма за изглед„ од (не)квалитетен раководен кадар во нивната партија, така да не Славјанка (стани да те видиме...), сега било која комуњара може да се кандидира па и да стане водач на таа политичко-идеолошки изгубена збирштина.Славјанка ќе се кандидирала за претседател на СДСС,и треба да добие, само ќе фали уште Лидија Димова да ја стават за потпретседател.
Сум го слушнал тој муабет кој е во доменот на теории на заговор дека некој намерно со миграцијата пробува да го разбуди нацизмот во Европа.Брат околу 2000 има невравотени во град од околу 25к+, па сега ти види како не се на товар на државата. Да не одиме во теории на заговор ама некој дебело спрема терен за катастрофа во западна Европа пррку овие миграции.
Хахаха абе да ама зошто истите тие тогаш не работат ?Сум го слушнал тој муабет кој е во доменот на теории на заговор дека некој намерно со миграцијата пробува да го разбуди нацизмот во Европа.
Сепак многу поверојатно ми звучи дека Европа си бара нови робови за прљавите работни места.