macko i
Локален шериф
- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.806
- Поени од реакции
- 1.557
Atlantik(Плишани) детски играчки низ Скопје што не се со цени ко стан да купуваш?
Atlantik(Плишани) детски играчки низ Скопје што не се со цени ко стан да купуваш?
https://trotineti.mk/product-category/trotinet-gumi/ само не сум сигурен дали и ге менуваатDali ima vo Skopje da se prodavaat gumi vnatresni za elektricen trotinet ama i voedno da gi smenuvaat tamu?
Na tezgi kaj Romite vo Prilep!Kade mozham da najdam vakvo ili slichno na ova?
Прегледај го приврзокот 417563Прегледај го приврзокот 417564
Не сакам фуш, барем да е некоја препознатлива марка.Na tezgi kaj Romite vo Prilep!
A sigurno i po BitPazar
ili Aliexpress
Inace Pederka²
Abe kakva marka be.Не сакам фуш, барем да е некоја препознатлива марка.
Не ме интересира дали би го зел или не, ме интересира каде може да се најде кај нас нешто слично а да не е од бит пазар.Abe kakva marka be.
ova djubre ne bi go zel ni na son pa makar i od Louis Vuitton da bidi
Ти кажа брат, у Прилеп.Не ме интересира дали би го зел или не, ме интересира каде може да се најде кај нас нешто слично а да не е од бит пазар.
Si imam kola za seto toa. I za mene samo pederi i levi tipovi nosat.Ти кажа брат, у Прилеп.
Или од Прилеп или кој те ебе сељак глуп ова ли се носи ебате тоа клошарот боље кесе од продавница земи си и носи си пасош слушаки и мастики у рака цццццццццц
И за мене, но тоа не е тема на муабет.Si imam kola za seto toa. I za mene samo pederi i levi tipovi nosat.