Иран

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.592
Поени од реакции
5.309
@Таксист Што е бе стрелач, почнаа да ги стрелаат овие твоиве и сеа ќе квичиш?
Што ти Е?
Што се запали?
Кои мои ?:pos:

Заради вакви работи ќе те стрелат уште 5-6 пати! :)
Ќе им речам овој пат да ти дадат вазељин за да мажиш по груди да не те бољи срце :pos:
Автоматски споено мислење:

Има вест дека Иран побарал помош од ЕУропска,

Upon Iranian request for assistance we are activating the 's
@Copernicusrapid response mapping service in view of to the helicopter accident reportedly carrying the President of #Iran and its foreign minister.
Зошто не од Русија или Кина, ... можеле директно од САД да побараат не мора вака преку посредници. :(

Последно уредено:

ausländer

Left the building
Член од
4 мај 2024
Мислења
367
Поени од реакции
460
Што ти Е?
Што се запали?
Кои мои ?:pos:

Заради вакви работи ќе те стрелат уште 5-6 пати! :)
Ќе им речам овој пат да ти дадат вазељин за да мажиш по груди да не те бољи срце :pos:
Оооо јаден ти, слабо нешо овие твоиве што ете само што не напраиле преокрет света :pos:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.804
Поени од реакции
37.809
...се уште не го пронашле принудно спуштениот хеликоптер на иранскиот преседател Ebrahim Raisi, ниту ја нашле локацијата, во денешно време со ваква технологија од 15ч до сега??

... па не се спуштиле принудно во прашумата околу Амазон, ме потсети на трагичниот лет на претседателот Борис Трајковски кога цел ден не можеле да ги лоцираат и пронајдат во околината на Мостар. :cautious:

Последно уредено:
Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
Ќе се смири сега меѓу Иран и Израел?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.592
Поени од реакции
5.309
По се изгледа ќе имаме ново воено жариште, само сега многу пожестоко!

Не ги разбирам овие кои се радуваат на вакви вести, не мислам дека се до толку тупи што не можат да ја видат позидината и сцераиото од еден ваков чин
Уште помалку дека им се помили разноразни Вехабисти, ИСИЛ, ИД и другите прокси -кратко речено Исламски фашисти- креирани со цел овој регион постојано да биде под контрола на креаторите на овие
(значи не мислам дека се љубители на исламски фашисти туку дека од неразбирање на состојбите тропат зелени за да бидат фокусот)

Она што сега е многу важно е дали ќе се успее Иран да се воздржи и да не реагира.
Со влегување на Иран во војна БРИКС+++ се доведува во прашање, се доведуваат многу работи на преиспитување каде креаторите ќе ловат во матно.

Веќе се почна со пласирање на непроверени вести дека хеликоптерот е ракетиран, од кого не се кажува, тоа нели се остава на читателот самиот умее тоа што намерно му се даваат вакви информации упатува дека:
Дури и ако и не постои позадина во несреќата со иранскиот претседател и хеликоптерот, се работи на тоа ДА СЕ ИСКОРИСТИ НАСТАНОТ!

Но рано е за било какви прецизни заклучоци, играта е на самиот почеток.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.592
Поени од реакции
5.309
Ќе се воздржи Иран за добро на светот. :icon_lol:
Не знам што ти е смешно?

Војната е трагична работа, само за психопати и социопати е комично -така им изгледа.
Автоматски споено мислење:

УЖИВО Председник Ирана Раиси и сви путници погинули у паду хеликоптера; Израел одбацује одговорност

Зошто се јавува Израел кога никој не го прозива!

Врската Азербејџан+Турција стои по страна и само гледа, а нивната поврзаност со ЕУСА им е јасна на повеќето, барем би требало.

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.896
Поени од реакции
8.481
Не знам што ти е смешно?

Војната е трагична работа, само за психопати и социопати тие се комични -така им изгледаат.
Само психопати и социопати гледаат некаков заговор во секоја несреќа и можност за почеток на војна. По можност нуклеарна нели. Неможе да е пилотска грешка, неможе да е лошо време, едноставно несреќа, него морало да е ракетирано од Израел. Иначе да, и ти си од бандата што као војната е лоша а у себе вика уништи ги евреите и западот. Така да поштеди ме од фејк пацифизмот твој, куќна слава го зема денот кога Иран истрела миљон ракети према Израел за сега да ми глумиш Мајка Тереза.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.592
Поени од реакции
5.309
Само психопати и социопати гледаат некаков заговор во секоја несреќа и можност за почеток на војна. По можност нуклеарна нели. Неможе да е пилотска грешка, неможе да е лошо време, едноставно несреќа, него морало да е ракетирано од Израел. Иначе да, и ти си од бандата што као војната е лоша а у себе вика уништи ги евреите и западот. Така да поштеди ме од фејк пацифизмот твој, куќна слава го зема денот кога Иран истрела миљон ракети према Израел за сега да ми глумиш Мајка Тереза.
Гледам не си научил некој вистината да ти ја каже во очи и затоа разбирливо реагираш панично.

Но можеш и повеќе и подобро, верувам во тебе.

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Ај да видиме каде е паднат киликоптерот хехех, па ќе процениме со кајгана воен совет дали се носоњите или заебани инструменти и лошо време.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.896
Поени од реакции
8.481
Гледам не си научил некој вистината да ти ја каже во очи и затоа разбирливо реагираш панично.

Но можеш и повеќе и подобро, верувам во тебе.
Дечко, од вчера кога дознав дека цофнал говнаров ирански, само на иберико хамон сум у негова чест. Каква паника какви бакрачи, си дупам вакви што као разбираат геостратегии и топ ми е. Да ти кажам една тајна, дај боже да искочи дека е ракетиран и чичаронес ќе почастам на топлово. Превише грев има напраено козојебот за да пројде со техничка грешка.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.592
Поени од реакции
5.309
Дечко, од вчера кога дознав дека цофнал говнаров ирански, само на иберико хамон сум у негова чест. Каква паника какви бакрачи, си дупам вакви што као разбираат геостратегии и топ ми е. Да ти кажам една тајна, дај боже да искочи дека е ракетиран и чичаронес ќе почастам на топлово. Превише грев има напраено козојебот за да пројде со техничка грешка.
Кога веќе одиме ад-хоминем еве да приложам нешто.
Веќе реков дека делуваш на човек што има психички проблеми.
Проблемот е што твоите фрустрации/комплекси (психички проблеми) мислиш дека можеш да ги лечиш овде на форумов, некој дебело те заебал.
За “Дечко“ благодарам на комплиментот.
Тоа што се радуваш на нечија смрт е сосема во согласност со твојот психопатски профил, тоа што реков дека делуваш панично се однесуваше на вистината дека имаш јасно видливи такви психопатски карактеристики те погоди вистината и веднага скокна на задните нозе (друг пат читај со разбирање, знам дека е тешко ама е посакувано).
Да дупиш некого си многу мал (можеш само твојата мајка да ја дупиш), не си дораснат за такво нешто, имаш проблеми во психичкиот развој што е веројатно резултат на недоволно љубов од твоите најблиски во детството, но да повторам форумот не е место да бараш лек за тоа.

Се думам дали да те турам во ковата со цревна содржина стана премногу иритантен...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.896
Поени од реакции
8.481
Кога веќе одиме ад-хоминем еве да приложам нешто.
Веќе реков дека делуваш на човек што има психички проблеми.
Проблемот е што твоите фрустрации/комплекси (психички проблеми) мислиш дека можеш да ги лечиш овде на форумов, некој дебело те заебал.
За “Дечко“ благодарам на комплиментот.
Тоа што се радуваш на нечија смрт е сосема во согласност со твојот психопатски профил, тоа што реков дека делуваш панично се однесуваше на вистината дека имаш јасно видливи такви психопатски карактеристики те погоди вистината и веднага скокна на задните нозе (друг пат читај со разбирање, знам дека е тешко ама е посакувано).
Да дупиш некого си многу мал (можеш само твојата мајка да ја дупиш), не си дораснат за такво нешто, имаш проблеми во психичкиот развој што е веројатно резултат на недоволно љубов од твоите најблиски во детството, но да повторам форумот не е место да бараш лек за тоа.

Се думам дали да те турам во ковата со цревна содржина стана премногу иритантен...
Држи се на темата ќе те пријавам иначе. Нема да помирисаш овчо 10 дена! :icon_lol: На џума у петок со Апасијата кога ќе идете не заборавај да се помолиш за 72 девици за овој муџава твој.

Kajgana Shop

На врв Bottom