- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.311
- Поени од реакции
- 6.250
Извини што се дрзнав да искоментирам изјава на претседателот на новиот коалициски партнер на Мицко, незнаев дека си волку осетлив.Koga ti se javi Micko so informacijava ?
Извини што се дрзнав да искоментирам изјава на претседателот на новиот коалициски партнер на Мицко, незнаев дека си волку осетлив.Koga ti se javi Micko so informacijava ?
И се‘ уште немаат, а она кое го „имаат„ како автохтоност, е засновано на заблудата за нивното „као„ илирско „подријекло„....до пред некоја година да ги прашаше што значи зборот ,,автохтон" еве наа, појма немаја.
ОВА НЕКА СВЕТИ И НЕКА ТРЕПКА !!! БЛИП БЛИП БЛИП БЛИП ! ЖУТИ
shovistt!! jebem ti akadjemia i njauka!!!!!И се‘ уште немаат, а она кое го „имаат„ како автохтоност, е засновано на заблудата за нивното „као„ илирско „подријекло„.
Докажано со ништо, освен со пустата желба да се „изгледа„ најстар народ на Балканов, од кого пододца потекнале сите еднокелиски организми.
Neka se sekirast tie shto gi spomena. Mene kur mi e dvor mi e.Земјаче, пушти ги нив, нишо не разбираат. Туку кажи нешто од програмата на светлосините, како ќе ја опраат њемачка? Слушнав сакале да бркаат се што е нестручен кадар, имаш ли некој план за останување?
Mislish na taa "Izjavata" kade shto veli deka ce odbiel spikersjo mesto zaradi vetuvanjata kako gradonachalnik ?Извини што се дрзнав да искоментирам изјава на претседателот на новиот коалициски партнер на Мицко, незнаев дека си волку осетлив.
Од Таравари не очекувам ништо поразличен од Ахмети да биде. Како и од неговата партија и општо тие што поддржаваат. Исто племе, исти обичаи, традиции, воспитувања, индоктринации и став према државата. Очекував на ваков резултат макс 4 министерства, ова изгледа премногу за да се очекува промена.И мене ми се гледаат многу, али пред све зависи како ќе се однесуваат, дали ќе го зауздаат башибузоков што се случуваше годиниве. Се надевам дека се има дискутирано на таа тема.
Знаев дека и Жмрицко е исти лигуш.
Прегледај го приврзокот 417405
ovoj nenormalniov ima cel album od sliki so sopstveni retorichki prasanja vo Toni Robins zgrapchi_go_zivotot_sega poza hahahahahaha
kakva retarda, ovoj kje ne ispravel kano mamicata da vi ja ebam vmrovska prosta
Кај нас уште има луѓе што го бранат преспанскиот договор, не ни е крива грција туку Заев и СДСKako izgleda vo javnost kazhano deka na Zaev , SDSM kako i na cala Makedonija ni go nachukale do Krajnici.
Прегледај го приврзокот 417414
Атина: Ако е така, ПОНИШТЕТЕ ГО ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА
Лидерот на СИРИЗА Стефанос Каселакис на грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис му порача да го поништи „Договорот од Преспа, доколку мисли дека е предавнички....vecer.mk