Сега е 12:52 и сеуште ги нема дефанзивците на ФК ВМРО ,
Кано Бонучи и Владе Киелини .
Мислев дека ќе гукнат нешто за овие понуди од Вмро .
Вмро официјално дава 4 а официјална изјава од Вреди е дека имале 6 .
Сега идам на средина дека ќе имаат 5 министерства и Спикерот .
Поголемо разочарување ова раководтво нема пак .
Албанците си имаат принцип . Како паразити да се шират што може во македонското општество без разлика на квалитетот . Што повеќе е подобро за нив влијание .
20 проценти се во Македонија а ти одиш и пола министерства им даваш без проблем онака , еве ви најмалку 5 , може ли и Спикер ? - нема проблем .
Интересно е како нема никаков македонски отпор едино од Левица која онака како малото детиште Хуго вриска само лево и десно и никој не ја тапша оти реално они само добро си работат за мкд интереси .
А колку да му дадат бе брат?
Еднаш стекнато право им е тоа. Веќе им беше даден спикер и нормално ќе го бараат назад.
Треба закони со бадентер да се гласаат некогаш, а и воопшто за нешто ќе треба 81 пратеник.
И јас не оправдувам тоа што се направило ама не е до Квиско сега да ја орпави работата, а Грујо и пред Грујо ја ебаа. СДС само ја надгради веќе ебаната положба.
И крај краева, колку министерства се сите? 20? 25? 15?
Јас не знам *(и нема да гуглам, кур ме боли) ама ете нека се 20 (повеќе се сигурно али ајде)... им дале 6 на шиптараната за да ја имаат на тастер за што и да им треба во мандатот. Тоа е пазарот. Лош пазар е?
Кој ќе изгради подобри позиции, Квиско, Тимчо, Алексо, Илија или Антонио?
Ем ВМРО не е реформирано, ем се во позиција која не можат едноставно да ја сменат преку ноќ ем некои влажни соништа имате.