ми личиш на демократ на стероиди и заради ова што си го напишал ќе те стрелат дополнително уште 7-8 пати, па ти продолжи.Абе стрелач, иди прегледај се, 50-60 денари ти е со плаво картонче. Пун си со фрустрации, ќе ти дадат терапија, ќе ти олесни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми личиш на демократ на стероиди и заради ова што си го напишал ќе те стрелат дополнително уште 7-8 пати, па ти продолжи.Абе стрелач, иди прегледај се, 50-60 денари ти е со плаво картонче. Пун си со фрустрации, ќе ти дадат терапија, ќе ти олесни.
И таа му од ChatGPT напишана.Ајде честито прва точна напишана реченица на форумов.
За тебе не дозволување да има претседател на Собрание од варди е игнорирање на 1/4 од население?
Па за кој курац тогаш има избори?
Каква уникатна демократија продавате овде навистина не сте ми јасни!
Нема веќе курчење од типот „јас давам отчет пред ахмети“, Мицкоски јавно и јасно кажа дека такви министри нема да толерира, сите одговараат пред него.А од овие персонални прашања, поважно е дали ќе продолжи тој штетен процес на градење бинационална држава, одењето по патот на федерализација. Мене тоа ме плаши највеќе и што ќе направи Мицко и ДПМНЕ. Затоа што по тој пат се движевме и додек премиери беа Бранко, Бучко, Грујо, Заев. Грујо таквите отстапки ги криеше позади пр патриотизам и дупли пас со ДУИ во подигнување на тензии. На крај го издриблаа и на ова прашање.
Не ми извртувај коментари.Нема потреба да разговараме, така што некој ќе се стави во морална супериорна позиција, па друг да се брани.
Веќе во следниот пасус, испод овој што си го цитирал, сум напишал дека Претседател на Собрание треба да доаѓа од партијата со најмногу пратеници.
Поентата ми е дека не може да се игнорира реалноста и дека мора да има и Албанци на значајни функции. Или ќе се откажеш од некое министерство или од "спикерот". Како што беше погрешно ова што се случуваше со ДУИ и СДС, каде Македонците беа ставени во подредена положба и се решаваа дури и идентитетски прашања на штета на Македонците, не може сега да направиш исто со Албанците и тоа да помине без последици. Ќе стигне одговор, како што стигна за покажувањето сила над Македонците.
А од овие персонални прашања, поважно е дали ќе продолжи тој штетен процес на градење бинационална држава, одењето по патот на федерализација. Мене тоа ме плаши највеќе и што ќе направи Мицко и ДПМНЕ. Затоа што по тој пат се движевме и додек премиери беа Бранко, Бучко, Грујо, Заев. Грујо таквите отстапки ги криеше позади пр патриотизам и дупли пас со ДУИ во подигнување на тензии. На крај го издриблаа и на ова прашање.
Види го мојот пост погоре.
- Министерот за надворешни работи во заминување, Бујар Османи во еден од своите последни настапи, пред Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур го посвети и за лобирање за прием на Косово во оваа организација.
- Османи рече дека косовските граѓани тоа го заслужуваат додавајќи дека истовремено на тој начин ќе се поттикнат реформите во оваа земја и ќе се придонесе за регионалната стабилност.
Прашањето е дали наместо овие сега ќе владеат други косовски политичари.
тоа ко ќе го видам, ќе поверувамВиди го мојот пост погоре.
Албанците се голем процент од населението и треба да имаат една од трите најважни функции во Македонија. Но нас не ни треба Артан груби кој и се мочаше на цела држава, каде тој беше и премиер, и министер и претседател и све. јавна тајна е дека кога ќе кажел нешто на седниците на влада , другите само ги наведнувале главитеАко им дадат претседател на собрание уште сега нека не мисли на втор мандат.Ако го има навистина интересот на Македонците ќе одбие коалиција и ќе направи влада самостојно па уште и немири да имаме
Да се надеваме дека си во право и дека ова не е пропагандна конструкција која ви рекоа у невладина да ја ширите како текст.Изјавата на Мицко дека нема да го почитува Договорот од Преспа и во иднина ќе користи само Македонија, а не уставното име е сигнал дека де факто Македонија се откажува од членството во ЕУ. За една милијарда евра Македонија станува пудлица на Орбан, а јасно е кој стои зад Орбан. Орбан Вучиќ и Путин планират некаква игра, каква се уште не е јасно, ќе стане појасно кога Унгарија ќе го преземе претседавањето со ЕУ, но јасно е дека фитилот што треба да се запали е Македонија. Ако сте млади и имате два грама мозок во глава, спакувајте ги куферите и бегајте
Така е, се игра некоја игра, ти заеби ги предвреме и бегај подалеку од Македонија.Изјавата на Мицко дека нема да го почитува Договорот од Преспа и во иднина ќе користи само Македонија, а не уставното име е сигнал дека де факто Македонија се откажува од членството во ЕУ. За една милијарда евра Македонија станува пудлица на Орбан, а јасно е кој стои зад Орбан. Орбан Вучиќ и Путин планират некаква игра, каква се уште не е јасно, ќе стане појасно кога Унгарија ќе го преземе претседавањето со ЕУ, но јасно е дека фитилот што треба да се запали е Македонија. Ако сте млади и имате два грама мозок во глава, спакувајте ги куферите и бегајте