GLUP ti rekov deka e narachana ANKETATA i deka francuskiot narod NEJKE VOJNA, nikoj ne reche deka e teorija na zagovor, tuku samata anketa shto ja citirashe deka francuzite sakaat vojna a ti ja zema zdravo za gotovo, E LAZNA tvorevina na gaduriite na vlast.SAD kaže da je slanje vojnih ‘trenera’ u Ukrajinu ‘neizbježno’
дали конфликтот поприма нови димензиии или како шо вели опшесво и ова е теорија на заговор!
SAD kaže da je slanje vojnih ‘trenera’ u Ukrajinu ‘neizbježno’ | Geopolitika News
U dodatnom koraku u prema eskalaciji rata, SAD je rekao da je slanje vojnih instruktora da sudjeluju u ratu u Ukrajini “neizbježno”, izvijestio je The New York Times. Američki najviši časnik…www.geopolitika.news
Молдавија според барањето на демократите од ЕУСА усвоила закон со кој на 20 октомври ќе има референдум за влегуење во еуропска.
наградно прашање:
Дали РФ побрзо ќе стигне до Одеса од закажаниов референдум или пак прво ќе има демократизирање на Молдавија па после и се што следува ? ? ?
Зошто бе така се палиш и скокаш на задните нозе?GLUP ti rekov deka e narachana ANKETATA i deka francuskiot narod NEJKE VOJNA, nikoj ne reche deka e teorija na zagovor, tuku samata anketa shto ja citirashe deka francuzite sakaat vojna a ti ja zema zdravo za gotovo, E LAZNA tvorevina na gaduriite na vlast.
oti pogreshno si sfatil mnogu jasen post i objasnuvanje potoa a go spomnuvash opshesvo vo site postovi pederski demek opshesvo e greshka.Зошто бе така се палиш и скокаш на задните нозе?
Кај тебе дома сигурно еден на друг си викате глуп1 каде си глуп 2 те бараше глуп3 па сега и овде се обидуваш да протнеш таков наратив.
Боцка тебе курац у јаначку гузицу!?
Малкумина порано, повеќето покасно а дел никогаш.shto vreme dojde u pm, bacheto da izgleda realen i negovite postovi da ne izgledaat naludnichavi, prevara kako trump da izgleda umereno i dobro sprema sprotivnata strana...
teshko nas na normalniot narod
аха значи на моменти сум глуп и после не сум, а ти си паметен за да видиш дека сум глупoti pogreshno si sfatil mnogu jasen post i objasnuvanje potoa a go spomnuvash opshesvo vo site postovi pederski demek opshesvo e greshka.
i si bil vo momentot glup, shto oti, se sluchuva na site. bar ne si postojano glup kao citro
Автоматски споено мислење:
Може да се секакви но не се глупи, би кажал дека се многу добри и знаат што прават.Лаат кучките еуросодомитски дека ќе праќале нешто веќе месеци. Али не обрнувајте внимание, само јадат гомна да опипаваат пулс на народот
апропо темава - ништо не сме сменилеДобро што кај нас ја сменивме хунтата и мислам дека нема да пратиме.
Исус исто признава дека е грешник, свети Петар, свети Павле исто. Јуда исто е грешник.апропо темава - ништо не сме смениле
новата власт истиот курс на надворешна политика ќе го држи
Таму каде што живееш и работиш (не кажувај не ме интересира) какво е мислењето меѓу обичните луѓе, колеги, комшии, пријатели за војна со РФ? Западните медиумски куќи не ги земам во предвид.Исус исто признава дека е грешник, свети Петар, свети Павле исто. Јуда исто е грешник.
Но имаме градација и на доброто и на злото, нема место за апатија.
Со такви сојузници од НАТО, САД, ЕС, други непријатели не ти требаат, доволно се тие.
Мора малку да глумиш, да од кале ќе уценуваат но наша среќа што малку се освести народ и ја сменивме хунтата. Барем за почеток не сме пратиле ниту еден Македонец, за разлика од Полска, Франција, САД, во секој случај нема да сме од првите, а се надевам и уопште да не сме.
А иначе тоа се рекетари, ќе притисне МВФ нема да го продолжи кредитот, ќе треба да објавиме дефолт, но имаме малку време , дотогаш Путин и Си ќе денацифицираат доста.
Домородците главно се дегенерати да речеме 50%, особено младите генерација милениумци но не само тие, фејсбук , тик ток, гугле, туба, апатија за се, не ги интересираат избори, партии, војна русија, украина, да се јаде, пие, *бе, шета. Но во секој случај дали крај холивуд, игрите ја земаат русија како нешто примитивно, тие се лошите...Таму каде што живееш и работиш (не кажувај не ме интересира) какво е мислењето меѓу обичните луѓе, колеги, комшии, пријатели за војна со РФ? Западните медиумски куќи не ги земам во предвид.