Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.858
- Поени од реакции
- 8.418
Има вода влезено.Edno prasanje vo vrska so moeto Pezo
Imeno deneska ja odnesov na perenje kolata, izgleda ,,romot,, t.e. ,,cd-rom-ot,, bil ,,nezen,, so vapot pritoa koga bev da si ja zemam kolata naidov na problem.
Da napomenam, avtoperalnata vo TC Zebra podrum! Tamu ja ,,napravija magijata!,,
Rikverc kamerata //fabricka e//. Stavam vo rikverc titri slikata kako los signal na tv. Ja cuknav malku kamerata se sredi slikata na display. Potoa otvoriv i zatvoriv bagaznik, staviv vo rikverc pak titrese ne tolku mnogu. Povtoriv ,,postapka,, otvori zatvori bagaznik mirna slika. Utre t.e. zadutre kako ke bide baba Vangja znae : (
Iskustvo necivo? Resenie? Nova gledam po internet deka e 300 i kusur funti.
Blagodaram.
Сметај, пошто патуваш долги релации и задниот дел се почесто ќе се праши што од дожд, што од прашина и нечистотија. Кај мене така почнаа да зезаат паркинг сензорите.
На јутуб е полно со совети да се става WD40, мада на пластика тоа не ми се става пошто ја прави крута пластиката со време. Решението го најдов со ставање на високо концентриран алкохол isopropanol 99,9% и после издувување со компресиран воздух (од оние за чистење прашина за лап топ).
Сега работат ко нови. На нет гледа овластени сервиси за истиот проблем им мењале сензори