Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.447
- Поени од реакции
- 87.167
Малку си грешка тука., се со цел да се умилкуваат.
Му изнастиска боксои викаш а ?На Артан Груби на кале еден дечко од Комити му даде 20 бокса во секунда, го им си на снимка тоа.
Abe Vlade be!Ke odam de, ali da vidam sto ke odgovoris, kakvi mentalni gimnastiki ke napravis
Zatoa i nema nekoja posebna reakcija za Inguracijata. Gledaat odamna do kade ja zasraja i deka narodov vejce se osvestuva .Малку си грешка тука.
Не би рекол дека светска велесила ни се умилкува, туку испраќа порака до нашите соседи дека ова е нивни избор.
Нема да ме чуди од позадина да застанат и зад по некое апсење - не дека ќе има епилог со судска завршница де (знаеме какво ни е суСвото) ама чисто онака ради фолклор и задоволување на широки народни маси, за домашна употреба.
Мора и во интерес им е да го затворат тука прашањето со Балканот.
Не им се исплати да се шират конфликти повеќе на европско тло на страна од тоа со што се преокупирани моментално, а толку им треба на браќата ни руси да палат фитли.
Пикнати сме во НАТО, криво или лево сакаат да не пикнат во ЕУ, Франција опонира и не е единствената што ќе опонира. Дефинитивно интересни времиња ќе следат и се' ми личи дека ќе гледаме плачки од Бугарска страна пошто како испрдок на бивши СССР мислам дека ама никој не ги шљиви - ниту во ЕУ, а за УСА да не ни збораме.
Daj be snimka da vidime!На Артан Груби на кале еден дечко од Комити му даде 20 бокса во секунда, го им си на снимка тоа.
Vidoa pederasive deka zavrshi filmot so Slugite, zatoa pocnaja so ovaa retorika, demek siriza barala. A ako se kako isprepletkani creva za nadvoreshna politika.Македонецот а малку да писне ,доволно е .
Грциве се спремаат да ги гласаат е најнова вест .
СИРИЗА ќе ги поднесе за усвојување трите „преспански“ меморандуми со Македонија - МКД.МК
На прашањето на дописничката на МИА од Атина, на кој начин ќе го сторат тоа, Кехаја рече дека СИРИЗА веројатно ќе поднесе законска иницијатива. Кехаја истакна дека СИРИЗА, која како Влада го промовираше и ратификуваше Договорот од Преспа „без во ниеден момент да не ја земе предвид политичката...mkd.mk
Според тебе кое е “прашањето со Балканот“ ?Мора и во интерес им е да го затворат тука прашањето со Балканот.
Не им се исплати да се шират конфликти повеќе на европско тло на страна од тоа со што се преокупирани моментално, а толку им треба на браќата ни руси да палат фитли.
Грото луѓе не сакаат да слушнат вистина, сакаат некој да им ја повторува нивната вистина. Сеа ќе почнат да го плукаат, демонизираат, линчуваат, протеруваат.Агим Јонуз како плеска вистина на Само Вистина ! моментално .
Секоја чест !
Сами сме криви .
Мило ми е што имаш спротивно мислење, исто ми е мило што не мора да се дообјаснувам пошто тоа што го мислев го кажав погоре.Напротив сметам дека нивни интерес е да го запалт Балканот, само на тој начин продолжува нивната доминација, прво пали оган потоа доаѓа да го гаси демек спасители се, тоа е технологија која ја користат со децении и секогаш им пали.
Никогаш нема да разберам од каде ви потекнува убедувањето дека големите сили сакале да нема конфликти шират мир и садат цвеќе низ светот.
Големите брзо би станале мали ако ги имаат истите бајки кои им ги продаваат на малите.
И во Германија сегде на моите документи наш кои ги обновуван годинава стои Македонец.Во Франција секаде може да се изјасниш ко Македонец и тоа без Северна
Ова бе, лелеле човече. Како колективно се де заборави буквално. Нејзините коментари, исмевањата со студенти, вреѓање и се остало.Оваа филмови си прави уште
Прегледај го приврзокот 416957