- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.465
- Поени од реакции
- 3.421
Хактан Баба ќе треште во собрание.
Не само да "треште" од комфорот на опозицискиот стол, и баба ми може да јаде гомна од говорница за сè и сешто кога не е никаков фактор, не води држава и нема никаква одговорност.Хактан Баба ќе треште во собрание.
Трендот на иселување на албанците треба да се зголеми сега. Аналогно на тоа и нивната заинтересираност за гласање. Додуша се е во рацете на Мицко дали ќе направи чистка во јавната администрација и хапшење на цело ДУИ. Ако ги обесхрабри дека немаат више да имаат леб без мотика тогаш сме на добар пат.Од една страна многу ми е ќејф вака што искочија резултатите, ама од друга страна многу ме загрижуваат бројките на Албанците. Како што тргнала работава на секои наредни избори неизвесноста ќе биде сè поголема. Инаку СДС најмногу си се криви за ваквиот исход. Тоа што го правеа ги доведе на ова дереџе, да една од најголемите и првите македонски политички партии има помалку пратеници од албанска партија. На наредни избори очајно ни е потребно да имаме една изборна единица.
Сега на МИЦКО му останува да изигра паметно и да не ја прокоцка довербата што му ја даде народот.
Го даде ли МВР нека се отпишат уште утре. Тоа значи продолжување на дивеење по улици на индијанците со 150.000 еура коли на швајцарски таблици без казна. Техеран на плоштад со тарабуки и дервиши.Од тоа што слушнав од луѓе блиски до ВРЕДИ (Изет Меџити), мислам дека ќе го бараат МВР, а најверојатно ќе се откажат од спикер во Собрание.
Наводно Меџити сакал сам да им ги стави лисиците на раце на Аљи и компанија. Изгледа он се спрема и за министер.Го даде ли МВР нека се отпишат уште утре. Тоа значи продолжување на дивеење по улици на индијанците со 150.000 еура коли на швајцарски таблици без казна. Техеран на плоштад со тарабуки и дервиши.
Абе ај важи, еве му министерство за лични хирови. Мене дете да ми гине на Партизанска за кифла од Силбо за он да го апсел Али.Наводно Меџити сакал сам да им ги стави лисиците на раце на Аљи и компанија. Изгледа он се спрема и за министер.
ВМРО со Панче успеаа да дојдат до 400к, луѓево се презадоволни шо убрза со пасошите, почна да иде и по станици кој не биле посетени од 91ва.Од тоа што слушнав од луѓе блиски до ВРЕДИ (Изет Меџити), мислам дека ќе го бараат МВР, а најверојатно ќе се откажат од спикер во Собрание.
И дедо ми вака. Специјално го возеа 200км за да гласа.
прашање? мора Вмро да коалицира со албанска партија ? не може да оди само со Знам ? пак имаат +61 заедноОд тоа што слушнав од луѓе блиски до ВРЕДИ (Изет Меџити), мислам дека ќе го бараат МВР, а најверојатно ќе се откажат од спикер во Собрание.
Не мора, ама тешко ќе биде да владеат така. Затоа - ќе коалицира.прашање? мора Вмро да коалицира со албанска партија ? не може да оди само со Знам ? пак имаат +61 заедно
МВР и ОДБРАНА никогаш не треба да им се дадат.Го даде ли МВР нека се отпишат уште утре. Тоа значи продолжување на дивеење по улици на индијанците со 150.000 еура коли на швајцарски таблици без казна. Техеран на плоштад со тарабуки и дервиши.