Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.094
Поени од реакции
5.739
Па размисли прво после напиши..
Ако ние отпаднеме ке отпаднеме од најдобриот фудбалски тим во Англија!
Ке отпаднеме од најдобриот фудбалски тим во Европа!
Ке отпаднеме од најдобриот фудбалски тим во Светот!
Ке отпаднеме од најдобриот фудбалски тим во галаксијата!
Сега капираш? Така викаат тие.
.
Ако тие отпаднат.. ке отпаднат од Интер.. а кој е Интер? Според сите вас тим кој станал шампион заради скандалот.. па.. види сега дечко..
Ние немаме што да изгубиме.. ние се надеваме.. а ако тие изгубат.. ке изгубат од еден недораснат, еден посран, еден глупав тим..
Така велат тие..
Затоа јас велам.. ние ке поминеме.. ние мора да поминеме.. е после што ке биде.. значе само они!
Во овој пост горе не си толку сигурен дека ќе поминете...

А во овој си долу си сигурен дека вие ќе бидете побеници...

За 4 дена.. само уште 4 дена.. а после гледај да најдеш некој факт.. од типот на ветрот ја дувна топката во голот на Манчестер.. уште само 4 дена.. не знаеш што ве чека после сите вас на фан клуб Ман Јунајтед.. само 4 дена..

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Во овој пост горе не си толку сигурен дека ќе поминете...

А во овој си долу си сигурен дека вие ќе бидете побеници...
Ако добро забележеше во тој пост горе моја реченица е само последната во која сум убеден.. а додека после останатите викам - Така велат тие!
Прочитај убаво.. за да се разбериме..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.094
Поени од реакции
5.739
Ако добро забележеше во тој пост горе моја реченица е само последната во која сум убеден.. а додека после останатите викам - Така велат тие!
Прочитај убаво.. за да се разбериме..
Барем си напиша со што ќе се тешиш, ако Интер не продолжи понатаму...:toe:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Барем си напиша со што ќе се тешиш, ако Интер не продолжи понатаму...:toe:
Кај напишав? Не напишав со што ке се тешам.. така тие велат.. односно сите вие.. тим кој ако не беше скандалот немаше да биде тука..
А ако стварно те интересира со што ке се тешам.. сега ке ти кажам..
Ке се тешам со тоа што Јувентус и Милан се 10 бода зад Интер!
Ке ви се смеам вас.. ке се радувам на 4 скудето кое сум го прославил..
(немој сега со муабетите дека првото било на зелена маса)
А Јувентус? хах! Добар е.. ама можеби за 10 тина години повторно ке го видете оној Јувентус од времето пред Калчополи.. ако не ви пронајдат некој нов дотогаш..

G

Gray Foxx

Гостин
А ти си природно така надарен или одиш некаде на вежби за да бидеш така надарен?
Јас говорев, говорам и ќе продолжам да говорам дека ако вие дојдите на Меаца во одбраната со Флечер, Фердинанд, Евра и Гибсон ние ќе ви дадеме 5 гола! Значи сеуште велам..
Е сега што ти не разликуваш од оваа одбрана со онаа која излеговте е твој проблем..
Мубетот 100 пати ти го повторувам ама никако да го запамтиш!

П.С. Барселона? хах!
Природно сум надарен, слично како некој мајмун. :)
Иначе одбраната беше далеку од првотимска ради фактот што играше О Ши и Еванс. Пак не можеш да крекаш дека сме биле во полн состав. Ние со двајца од клупата настапивме толку добро, замисли го Ибраносович против Видич и Рио сам во нападот. :)
И не ми кажувај дека мирно ке си чекате на контра да нападнете, немате играчи за таа контра што ми ја кажуеш. Мирно чекавте и на Џузепе и ги видовме вашите смешни контри. И сега ке игра Виеира на Олд Трафорд wowwwwww. :)
Е сега вие ЌЕ ГО ПРИМИТЕ сакале или не. Оти идете на најжешкиот терен во Европа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Иначе одбраната беше далеку од првотимска ради фактот што играше О Ши и Еванс. Пак не можеш да крекаш дека сме биле во полн состав. Ние со двајца од клупата настапивме толку добро, замисли го Ибраносович против Видич и Рио сам во нападот. :)
И не ми кажувај дека мирно ке си чекате на контра да нападнете, немате играчи за таа контра што ми ја кажуеш. Мирно чекавте и на Џузепе и ги видовме вашите смешни контри. И сега ке игра Виеира на Олд Трафорд wowwwwww. :)
Е сега вие ЌЕ ГО ПРИМИТЕ сакале или не. Оти идете на најжешкиот терен во Европа.
Ми го отекоа со една победа во пријателски натпревар кога игравме со пола состав:tapp:
Сега ќе видат што е атмосфера, пекол на ОЛД ТРАФОРД!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Мајмун? Да, јас сум прилепски мајмун, модерен, со опашката напред!

Еванс достојно го замени Видич, не се ни почуствува, а О Ши е три пати подобар од тоа дедото Невил!

Мирно чекавме на контра? Со два напаѓачи чекавме контра? Која утакмица ја гледаше ти?

Најжешкиот терен во Европа? Можеби е жежок во Англија за Фулам и Хул! Ама за во европа за екипи како Алборг и Виљареал треба да полапате уште малку леб!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Еванс достојно го замени Видич, не се ни почуствува, а О Ши е три пати подобар од тоа дедото Невил!

Мирно чекавме на контра? Со два напаѓачи чекавме контра? Која утакмица ја гледаше ти?

Најжешкиот терен во Европа? Можеби е жежок во Англија за Фулам и Хул! Ама за во европа за екипи како Алборг и Виљареал треба да полапате уште малку леб!
Екипа која најдолго е без пораз во ЛШ на домашен терен е МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД. Чао и пријатно!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Екипа која најдолго е без пораз во ЛШ на домашен терен е МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД. Чао и пријатно!
Ако во среда ве елинираме со нерешено, јас ке си ставам потпис дека Манчестер е екипата која е најдолго без пораз на домашен терен!

G

Gray Foxx

Гостин

Ке видиш другарче, ке праиме муабет за само 4 дена како што викаш ти. Ние немаме пораз на Олд Трафорд, и иако не ви треба вас победа туку нерешено со голови фактот дека немате кадарни играчи за гол/контра и фактот дека ке се повлечете исто како што се повлековте на Џузепе и фактот дека кои играчи и да ги стаи Ферги ПАК ке ја добиеме средината ми носи мн оптимизам.
Сега факторот среќа не можам да го изоставам, само со среќа може да поминете против нас.
Ти радуј се уште сега на интересниот податок дека секој кој го поминал Јунајтед изминатите години станал шампион. Освен Милан 2005.
Иначе ја гледав утакмицата каде буквално ве уништивме на средината, кажи ми што го спречува Ферги да изигра пак со 5 души у среден ред(кој мора да напоменам пошто не сфаќаш, дека и со пет играчи правевме шанси и тоа 100 % тни) и да ви чурат ушите???
Ти од кај си толку сигурен дека Серот ке испадне со двајца напаѓачи??? Од кај си толку сигурен дека ке поминете што говориш само уште 4 дена.
Ти си другарче провокатор по вокација, ништо повеќе. Гледај примери од Син и учи малце за објективноста и нејзиното користење.

Ете заборавив да пишам за твоето просто напишано речениче каде Невил го напраи послаб од О Ши не гледајќи го фактот дека Гери го има искуството на Занети.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.094
Поени од реакции
5.739
А ако стварно те интересира со што ке се тешам.. сега ке ти кажам..
Ке се тешам со тоа што Јувентус и Милан се 10 бода зад Интер!
Ке ви се смеам вас.. ке се радувам на 4 скудето кое сум го прославил..
(немој сега со муабетите дека првото било на зелена маса)
А Јувентус? хах! Добар е.. ама можеби за 10 тина години повторно ке го видете оној Јувентус од времето пред Калчополи.. ако не ви пронајдат некој нов дотогаш..
1. Тешењето беше за во ЛШ...Не префрлај топка, и не врти муабет...
2. Слободно смеј се...Ама ипак Јуве е тимот кој има 11 титули повеќе од вас, и ќе ви требаат уште најмалку 11 години (под услов да освојувате секоја година Титула) за да го стигнете Јувентус...
3. Не викам ништо за зелената маса, ти сам си ја спомнуваш..Ако ти таа титула си ја почитуваш како другите титули, не ти се мешам, твое право...
4. А за Јувентус? Некако многу ми се 10 години, ама те сваќам..Некои чекале и 17, па 10 години се мачкина кашлица во поглед на тоа..

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ке видиш другарче, ке праиме муабет за само 4 дена како што викаш ти. Ние немаме пораз на Олд Трафорд, и иако не ви треба вас победа туку нерешено со голови фактот дека немате кадарни играчи за гол/контра и фактот дека ке се повлечете исто како што се повлековте на Џузепе и фактот дека кои играчи и да ги стаи Ферги ПАК ке ја добиеме средината ми носи мн оптимизам.
Сега факторот среќа не можам да го изоставам, само со среќа може да поминете против нас.
Ти радуј се уште сега на интересниот податок дека секој кој го поминал Јунајтед изминатите години станал шампион. Освен Милан 2005.
Иначе ја гледав утакмицата каде буквално ве уништивме на средината, кажи ми што го спречува Ферги да изигра пак со 5 души у среден ред(кој мора да напоменам пошто не сфаќаш, дека и со пет играчи правевме шанси и тоа 100 % тни) и да ви чурат ушите???
Ти од кај си толку сигурен дека Серот ке испадне со двајца напаѓачи???
Од кај си толку сигурен дека ке поминете што говориш само уште 4 дена.
Ти си другарче провокатор по вокација, ништо повеќе. Гледај примери од Син и учи малце за објективноста и нејзиното користење.

Ете заборавив да пишам за твоето просто напишано речениче каде Невил го напраи послаб од О Ши не гледајќи го фактот дека Гери го има искуството на Занети.
Ја гледаше а? И што виде? Правевте шанси? Мислеше на контри? Да, ја имавте топката во првото полувреме.. ама имавте две контри од Гигс, една за малку ке беше успешна од Руни, еден удар на Роналдо со глава од корнер и искрено да ти кажам прекинав да бројам на бројката 5 слободни удари за Роналдо и компанија на линијата на 20 тина метра од голот.. Само знаеш што е интересно.. ако те праша тебе некој како изигра Манчестер со Интер ти ке му речиш ги надигравме.. игравме потечно.. повеќе шанси.. во право ке бидеш.. така е..
Ама ако тој истиот кој не ја гледал појде на Уефа.ком и види статистика односно бара инфо за натпреварот бидејки не го гледал ке види дека поседот бил 50-50 односно Интер ја имал топката 26''13'', а Манчестер 25''50', и на крај ке види резултат 0-0! Што мислиш дека ке заклучи тој? ...
А за Ферги во право си.. ништо не го спречува да излези со пет во средина повторно.. јас го напишав тоа на фан клубот кај нас.. со тоа што мислам дека на Бербатов ке игра Руни, во средината ке дојде Сколс, а во одбраната Видич! Само.. не е сега загатката Фергусон.. сега прашање е како Мурињо ке изигра? Што ако изигра тој со пет во средина? бидејки нели не ни треба победа.. тогаш ке видиме која средина ке доминира.. ние имаме само пет играчи и Фиго на клупата.. вие имате пет во игра + пет на клупа.. ама којзнае.. се е можно.. тркалезна е онаа.. топкана..

П.С. Од Занети до Невил има колку од Скопје до Лондон!
П.П.С. Почна Интер сега.. не ме замарај.. доста те учам.. :smir:
П.П.П.С. Ибракадабра и 0-1 ! Ауф колку го сакам..

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Значи затооаа...
Мурињо:
“Милан ќе остане без трофеј годинава’’
Малдини:
“Секој твој трофеј го имам пута пет’’ :):)
Малдини бил офтопик што јес-јес, ама и Мурињо изглеа бил претходно :)
Абе види, и третиот голман на Милан можеби има повеке титули од Мурињо, ама тој е само играч и ништо друго. Менаџер е сосем друга работа, затоа малдини може споредбиве да си ги пикне во анусот.

G

Gray Foxx

Гостин
Ја гледаше а? И што виде? Правевте шанси? Мислеше на контри? Да, ја имавте топката во првото полувреме.. ама имавте две контри од Гигс, една за малку ке беше успешна од Руни, еден удар на Роналдо со глава од корнер и искрено да ти кажам прекинав да бројам на бројката 5 слободни удари за Роналдо и компанија на линијата на 20 тина метра од голот.. Само знаеш што е интересно.. ако те праша тебе некој како изигра Манчестер со Интер ти ке му речиш ги надигравме.. игравме потечно.. повеќе шанси.. во право ке бидеш.. така е..
Ама ако тој истиот кој не ја гледал појде на Уефа.ком и види статистика односно бара инфо за натпреварот бидејки не го гледал ке види дека поседот бил 50-50 односно Интер ја имал топката 26''13'', а Манчестер 25''50', и на крај ке види резултат 0-0! Што мислиш дека ке заклучи тој? ...
А за Ферги во право си.. ништо не го спречува да излези со пет во средина повторно.. јас го напишав тоа на фан клубот кај нас.. со тоа што мислам дека на Бербатов ке игра Руни, во средината ке дојде Сколс, а во одбраната Видич! Само.. не е сега загатката Фергусон.. сега прашање е како Мурињо ке изигра? Што ако изигра тој со пет во средина? бидејки нели не ни треба победа.. тогаш ке видиме која средина ке доминира.. ние имаме само пет играчи и Фиго на клупата.. вие имате пет во игра + пет на клупа.. ама којзнае.. се е можно.. тркалезна е онаа.. топкана..

П.С. Од Занети до Невил има колку од Скопје до Лондон!
П.П.С. Почна Интер сега.. не ме замарај.. доста те учам.. :smir:
П.П.П.С. Ибракадабра и 0-1 ! Ауф колку го сакам..
Ти си дефинитивно најнереалниот фан на Интер.
И фала ти за лекциите, да не беше ти ја не знам дали ке уочев колку само пишуваш нелогично и мошне глупаво за некој кој ја следи фудбалската игра 10 години.
Иначе ако не забележа и не сакаше очајно да ја свртиш играчката, јас реков дека Невил е доктор за О Ши бидејќи го има искуството на Занети. А никако не реков дека е подобар фудбалер од Аргентинецот. Ама тоа е.
Немоќта е чудна работа.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Ти си дефинитивно најнереалниот фан на Интер.
И фала ти за лекциите, да не беше ти ја не знам дали ке уочев колку само пишуваш нелогично и мошне глупаво за некој кој ја следи фудбалската игра 10 години.
Иначе ако не забележа и не сакаше очајно да ја свртиш играчката, јас реков дека Невил е доктор за О Ши бидејќи го има искуството на Занети. А никако не реков дека е подобар фудбалер од Аргентинецот. Ама тоа е.
Немоќта е чудна работа.
Некои работи не заслужуваат одговор! :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom