има име ?Уааааааууууу!!!...
Че го гласам за оваа, паша зоки!....
Аааа ок, курва си уствари извини, не ја пратам темава у детали.Замолчи и освести се .
3.6K views · 278 reactions | Виде народот со Левица и ДПМНЕ каков хаос следи, тие се лонче и капаче. Одговорност за дивеењето на Левица во Собранието мора да има. Целата македонска... | By СДСМ - Социјалдемократски сојуз на МакедонијаFacebook
Виде народот со Левица и ДПМНЕ каков хаос следи, тие се лонче и капаче. Одговорност за дивеењето на Левица во Собранието мора да има. Целата македонска...www.facebook.com
А бе кој ја гледа у името...има име ?
Само се докажа дека си едно обично колце со одговоров.На лидер кај Љупче Златев ли прочита дека повикала на бојкот ?
Едно е да си кажеш дека ти нема да гласаш друго е да повикуваш на бојкот, ама како сте напорни и ако до изборите извадите уште некој глуп фејк њуз ништо чудно да натерате и други да земат само едно ливче..
Ќе чекаат во америчка амбасада да им кажат со кого да коалицираат, во меѓувреме ќе лапаат патни трошоци и ќе измислуваат сценарија како да ги протнат бугарите во уставот кои ги ветиле на странскиот фактор пред избориве
со една слика не се мијам очи. Дајте информација која е . Подобра е од ДарјаА бе кој ја гледа у името...
Беса Арифиима име ?
Според мене, најблиску до реалните бројки.ДПМНЕ - 53
СДСМ - 23
ЗНАМ - 9
ЛЕВИЦА - 5
ДУИ - 18
ВЛЕН - 12
И тој одговор ти е многу за такво ботско прашање, оди таму читај го крмакот Златев лапај фејковачи и не ме замарај да ме цитираш со глупости.Само се докажа дека си едно обично колце со одговоров.
имаше апсења денеска од Мвр за поткупи пред изборите. Фатени на дело биле,да најдам линкови ќе ви постирамСлушав муабети низ радовиш од сдс и дел од дуи на циганите им давале по 100 евра за глас.Сами циганите се фалат оти се наценкале толку оти од почеток им нуделе само 2 илјади денари