- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.739
- Поени од реакции
- 4.681
Vankovska ako izvadi 50k glasovi planirajtr minimum 80k ke ima levica na parlamentarni.. realno glup izbor napravija od partija.. ama parlamentatni e podrugo..
Подобро би било да е така, ама нема. Играње политика со бубуљичари и броење лајкови не е исто со вистинско водење политика со структура и теренци.Na parlamentarni ke bide obratno.. levica ke ima poise peatenici od makso..
Битно Кајгана ја држат, па за друго небитно.Подобро би било да е така, ама нема. Играње политика со бубуљичари и броење лајкови не е исто со вистинско водење политика со структура и теренци.
А што викаат, зошто не сакаат да гласаат за Ванковска?Многу подржувачи на Левица што знам дека ќе гласат на парламентарните, а не гласаа денес заради кандидатот Ванковска.
Така да, муабетите дека нема пратеник да има Левица се глупости.
Секако не освојуват претседател, тоа е главната причина, се знае претседател дпне или сдс. Парламентарни се оде со сета сила за ЛевицаА што викаат, зошто не сакаат да гласаат за Ванковска?
Па, може да ја прогласиме Ванковска за Претседател на Република Кајгана.Битно Кајгана ја држат, па за друго небитно.![]()
ХахахаахаххахаБитно Кајгана ја држат, па за друго небитно.![]()
I od Makso i od Levica ke idat kaj Davkova milion postoШто мислите? Гласовите на Максо каде ќе се претурат?