Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 5.981
- Поени од реакции
- 24.365
Уау Гугл Транслејтот стварно напреднал. Тигар чекај да сфатиш зошто си елементарно неписмен. Значи јас викам дека си елементарно неписмен, а ти на тоа ми враќаш дека не плаќам патарини до Дојран и сум земал тостер на кредит. Океј еве да земеме дека не плаќам патарини и дека сум земал тостер на кредит, а ти плаќаш патарини и го купуваш во кеш. Како тоа те прави тебе елементарно писмен? Затоа што имаш пари? И Амди Бајрам имаше пари. И шеиците од шиптaрските земји имаат пари. И?@Sussaro,
драг Ајнштајн, да појаснам нешто.
Не мора да знаеш македонски ако сакаш да напишеш нешто на македонски, пошто имаш google translate во кој пишуваш албански и истиот го преведува на македонски. Вистината е дека имам правописни грешки во делот каде што велам дека поминуваш од стариот пат од Свети Николе до Дојран, тоа е затоа што во многу случаи преводите не се адекватни и се трудам сам да напишам, и ги правам овие грешки. . Еве во право си, но верувам дека ја разбравте целта и ја прифативте вистината дека го избирате патот каде што нема патарини, а земате и кредит за да купите тостер од 3000 денари.
Проблемот што го имам е што единственото место каде што зборувам на македонски моментално во мојот живот е форумов, затоа што во соседството каде што пораснав имаше многу mакедонци, но сега нема останато(сите го напуштија овој дел на Тетово), а веќе 15 години не сум во општество каде што сe зборува вашиот јазик.
И за крај, во врска со прашањето што го поставувате. Треба да знаете дека ако мојот одговор на тоа прашање би го спасил човештвото, би избрал човештвото да биде уништено, a тебе да не ти одговорам. Веруваj дека не си на ниво.
Како и сите други шиптaри и ти исто како нив патиш од комплексот да се докажеш пред каурот. Вие добро знаете дека каурите ве сметаат за неписмена агресивна орда на простаци и тоа многу ве боли. Мелем за таа болка е да се повозите со Аудито во каурските средини демек А види ме сега каур низаеден возам Ауди 200 на саат види ме колку сум најјак. Прво тоа Ауди ви е заработено од криминал. Нити сте доктори, ајташи, инжинери, архитекти па да го заработите со труд. Второ и иронично сакајќи на каурот да му докажете дека сте некаква си класа ги избирате најпростачките начини и со тоа иронично докажувате дека сте простаци.
Сфати една работа, јас купил или не тостер на рати, ти си пак простак. Ти имал пари или немал пак си простак. Може ова во глава да ти влезе или е прекомплицирано за твојот атрофиран кавказки мозок? Ај сега на ова кажи ми дека ти возиш Мерцедес а јас Југо.
Сфати. Елементарно неписмен простак си. Ни 2000 тостери да ги купиш во кеш не го менува фактот дека си елементарно неписмен простак. И тоа треба да го сфатиш кристално јасно. Ајде легнувај сега во 4 треба да си во џамија со другите простаци да му го пушите курот на муахмед педофилот.