Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
комплетна постава не броејки ги повредените!
кај интер не беа повредени некои играчи а сепак не играа.
тука го додадов и фактот дека се работи за различно натпреварување и наместо дискусија убаво бев извреѓан од страна на еден член.
со оглед дека нема што понатаму да се дискутира нема да постирам повеќе и ќе им дозволам на сите останати да си продолжат со расправата!

поздрав.
каква дискусија ќе се развие кога едни се ситат на поразот на интер, а фановите на интер се бранат со тоа што немало 5 играчи од првите 11 ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.976
Тебе ова ке ти го цитирам,а што сакаш каков ултиматум да му дадат на сред сезона кога гледаат дека титулата е изгубена?
Ке ти дадам пример и Тотенхем пред да почне сезоната целеа на излез у Европа па кога видоа дека не идат работите како што посакуваат на Реднап му даваат 10 милиони за тимот да опстане у Премиер Лига!:)
Нема ултиматум тука бе дечко, ајде реално да гледаме, за Фиорентина, за Лацио ли се работи . . . . не . Милан е во прашање, шо значи тој ултиматум, дека ако се пласира во ЛШ ке биде тренер и наредна година ? По уште една сушна и разочарувачка сезона за тим кој примарна цел секоја година им се Скудетото па и европските трофеи . Мене ова ми е крајно несериозна изјава на Берлускони, или Галиани, кој и да е, сеедно . Отказ и тоа е, не дека не го почигувам Анчелоти, напротив, али што е многу, многу е . Незнам која е поентата на изјавата, кога истата го спушта Милан ниско, велам ниско зашто со пласман во ЛШ би биле задоволни од тренерот .

Д

Демијан

Гостин
нов сум овде ама ме интересира како се понашале фановите на интер пред три години на што свршувале тие ????

Па брат форумов е од 2005 а тие направија достоинствен тим во 2006 година.Па остајте ги луѓето малце и они да се радуваат пошто порано немале за што да слават и да се радуваат.Нека е остај ги малце..Знаеш што праи дете од село на Шар Планина коа ќе дојде у ГТЦ и коа ќе ги види скалите што сами се движат?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.539
Поени од реакции
5.526
комплетна постава не броејки ги повредените!
Штом некој фали тоа не е комплетна постава :wink:
А на Милан им фалеја и тоа многу, така да сепак не играле со комплетна постава.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
нов сум овде ама ме интересира како се понашале фановите на интер пред три години на што свршувале тие ????
Опа значи се пронајде некаде во постот.

Ец пенал шут гол :pos:

@ Луцифер: Еве Син ти одговори во мое име :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Нема ултиматум тука бе дечко, ајде реално да гледаме, за Фиорентина, за Лацио ли се работи . . . . не . Милан е во прашање, шо значи тој ултиматум, дека ако се пласира во ЛШ ке биде тренер и наредна година ? По уште една сушна и разочарувачка сезона за тим кој примарна цел секоја година им се Скудетото па и европските трофеи . Мене ова ми е крајно несериозна изјава на Берлускони, или Галиани, кој и да е, сеедно . Отказ и тоа е, не дека не го почигувам Анчелоти, напротив, али што е многу, многу е . Незнам која е поентата на изјавата, кога истата го спушта Милан ниско, велам ниско зашто со пласман во ЛШ би биле задоволни од тренерот .
да да ова што го кажа е точно и ќе додам примерот со мачини бидејќи не го исполни ултиматумот во интер за трофеј во лигата на шампионите Морати го избрка

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
А дечко одкаде знаеш дека Милан уште оваа сезона атакува на Сериа А?Можеби оваа сезона ја ризикуваат колку за уигрување на тимот.Можеби оваа е последна пред конечна реконструкција.Замисли го овој Милан со неколку измени?Што мислиш,страшни ке бидат?Биди искрен,дали со неколку квалитетни засилувања во одбраната би биле страшни?

А

Адриано

Гостин
А дечко одкаде знаеш дека Милан уште оваа сезона атакува на Сериа А?Можеби оваа сезона ја ризикуваат колку за уигрување на тимот.Можеби оваа е последна пред конечна реконструкција.Замисли го овој Милан со неколку измени?Што мислиш,страшни ке бидат?Биди искрен,дали со неколку квалитетни засилувања во одбраната би биле страшни?
да би биле страшни!
но од било каде да земат играчи ке им треба време да се вклопат и да се уиграат.
на милан не само одбрана туку им е потребен човек кој ке биде најистурен напред и ке руши се пред себе за да постигне гол(нов Шевченко).
мислам дека Торес ке ја донесе преродбата во милан едино него го или лука тони би можеле да го вратат милан на врвот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Опа значи се пронајде некаде во постот.

Ец пенал шут гол :pos:

@ Луцифер: Еве Син ти одговори во мое име :)
прашањето го поставив така бидејќи ти така го затера

ако јас сум свршувал на куп тогаш ти пред три години на што си свршувал ??

многу си брзоплет само тоа знаеш "ец пенал шут гол" колку да кажеш нешто, зимаш фори од другите фанови на интер:pos2:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Дифенсоре подхитно нов ќе треба со Тиаго Силва да игра назад овие се млитави моменталниве освен Малдини му симнувам капа на човекот се труди колку толку...еден напаѓач исто така силен висок,кој ќе игра со Пато и може уште еден играч во средина:toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
да би биле страшни!
но од било каде да земат играчи ке им треба време да се вклопат и да се уиграат.
на милан не само одбрана туку им е потребен човек кој ке биде најистурен напред и ке руши се пред себе за да постигне гол(нов Шевченко).
мислам дека Торес ке ја донесе преродбата во милан едино него го или лука тони би можеле да го вратат милан на врвот.
интер се уиграваа 20 години:pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
прашањето го поставив така бидејќи ти така го затера

ако јас сум свршувал на куп тогаш ти пред три години на што си свршувал ??

многу си брзоплет само тоа знаеш "ец пенал шут гол" колку да кажеш нешто, зимаш фори од другите фанови на интер:pos2:
:pos: :pos: :pos: Ее ти си исклучиво интересно дете. Што ли му требаше на Грујо проектот ,,компјутер за секое дете''.

Па јас фино си пишав, зошто не се јави некој навивач на Фиорентина, туку оној каде мувата му е на капата. Пред три години јас свршувам и сеуште свршувам на Скарлет Јохансон...

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
да би биле страшни!
Друже за едниот нема шанси а веруј здрав Бориело е многу понапред од Тони.Дечкото има такво тело што можат сите напаѓачи да му подзавидат.Градба невидена,баш му прилега на него зборот робусен напаѓач.Значи ако се опорави за следната сезона и биде фит,ке немаме проблеми во нападот.А како што се збори за одбраната дека ке го купеле Агер и можеби Клиши,плус кога ке се додаде Тиаго Силва ке бидат страшни.Затоа сватете дека можеби Берлускони ја коцка сезонава само ради тоа да види до каде може со овој тим.
Плус неколку сумљиви одлуки за перење пари како што се Рони и Бекам.До душа овој вториов направи многу појше од маркетинг!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.091
Поени од реакции
45.976
Алооо, за Милан се работи, не за Џенова и Фиорентина . Зар мислиш дека некој би си дозволил да ризикува сезона со вакво име, м ? Дај не ги спуштај на ниво во кое воопшто не припаѓаат, и батали ти со муабетот, замисли го ти Милан со овој со оној, детски муабет е тоа, пак ке ти повторам, за Милан праиме муабет, што е тука нејасно .

п.с. А замисли го Интер со Шкртел во одбраната, со Есиен и Диего во средината и со Ибра и Агуеро напред . . . . замисли го . . . . батали замисли, удри малце на реалност во која Милан е спуштен на ниско ниво, со една таква изјава на свој претседател .

п.п.с @Пупоне, Манчини беше отпуштен поради изјавата по мечот со Ливерпул, кога во еден таков момент самиот се откажа од Интер ( по крајот на сезоната ) . :smir:

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Алооо, за Милан се работи, не за Џенова и Фиорентина . Зар мислиш дека некој би си дозволил да ризикува сезона со вакво име, м ? Дај не ги спуштај на ниво во кое воопшто не припаѓаат, и батали ти со муабетот, замисли го ти Милан со овој со оној, детски муабет е тоа, пак ке ти повторам, за Милан праиме муабет, што е тука нејасно .

п.с. А замисли го Интер со Шкртел во одбраната, со Есиен и Диего во средината и со Ибра и Агуеро напред . . . . замисли го . . . . батали замисли, удри малце на реалност во која Милан е спуштен на ниско ниво, со една таква изјава на свој претседател .

п.п.с @Пупоне, Манчини беше отпуштен поради изјавата по мечот со Ливерпул, кога во еден таков момент самиот се откажа од Интер ( по крајот на сезоната ) . :smir:
Друже да се разбереме,јас не ти даваам екстремни примери,како твоите.Секогаш работите ги сваќаш поинаку.Зборам за Агер за кој сериозно се збори и за Клиши бидејќи имаше некоја шпекулација.
Е сега,збориме за Милан јасно е тоа.Свесен си и ти самиот каква моќ има,имал и ке има Милан.Оваа година што е пропадната е пропадната.А ти што сакаш да кажеш дека сега Берлускони треба да му рече на Анчелоти,освој го скудетото?Готово е тоа,помина и самиот берлускони е свесен дека нема можеби конкурентен тим за титулата поготово кога се знае дека клучните играчи се повредени во поголемиот дел од сезоната!Значи,без засилувања како што треба и плус главните играчи да се повредени долго време,скоро цела сезона неможе тимот да има успех.
Замисли го твојот Интер без Ибра,Адри,Камбиајасо и некој од главните стопери на Интер!Како мислиш би се понашале?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom