Zatoa ora igraa vo Tunelot.
Togash i tujgite perja im bea dobri.
Zatoa ora igraa vo Tunelot.
Не е точно.Сработено 0. Сите пари овие години на тренирање магариња отидоа.
Србите се руска пропаганда.фактот дека Али, Бујар, Таљат, Артан се осудија степенот на непријателството кон Србија и српскиот народ да го подигнат на највисоко ниво, спротивно на вољата на македонскиот народ кажува колку Македонија и нејзината државност паднала на ниски гранки
Албанците се европејци само на хартија, која жртва ја понеле они за да бидат европјани? они се далеку од европска култура и цивилизација, едни турци се поцивилизирани од тоа племе, полни во уста со еу а во душа талибанци.Не е точно.
Сдс не внесе во Нато,се справи одлично со Корона кризата. Во време на инфлација,ги задржи цените стабилно а со тоа и стандардот економски на Македонците на стабилно ниско ниво. Затворен е еден од најдолгите меѓународни проблеми во светот, проблемот со Грција. Грција не призна и сега ни е најголемиот и најблизок воен пријател. Покрај тоа и економски ни помогнаа со Веро, Стопанска Банка итн . Сега последната инвестиција е дека Олимпијакос ќе го купува Вардар и ќе го прави лампион на Северна Македонија.
Покрај цел овој успех,
затворени се повеќето политички корумпирани македонски елити.
Фамилијата Груевски-Мијалков, Јанкулоска итн .
Но најголемиот нарко бос и моден гуру Боки Тринаесетти со дечкото Кичеец кој како негова десна рака беа конечно фатени во одлична координација со МВР,Сдс,Спасовски и Заев .
Рашковски уште еднаш се покажа одличен во своето албино светло.
Со собирање и правење на мекици,на илјадници македонски деца им пружи помош и финансиска поддршка.
Пендаровски. Немам збор .
Автоматски споено мислење:
Србите се руска пропаганда.
Албанскиот интерес е европски .
Што се чудите.
Сте пишале македонската држава е на ниско ниво . Не пријателе. Нема држава,туку нема ни народ туку нема ни организирано племе Ние сме неорганизиран дундстерај . Хорд .
Од гз ги вадиш ствариве?Не е точно.
Сдс не внесе во Нато,се справи одлично со Корона кризата. Во време на инфлација,ги задржи цените стабилно а со тоа и стандардот економски на Македонците на стабилно ниско ниво. Затворен е еден од најдолгите меѓународни проблеми во светот, проблемот со Грција. Грција не призна и сега ни е најголемиот и најблизок воен пријател. Покрај тоа и економски ни помогнаа со Веро, Стопанска Банка итн . Сега последната инвестиција е дека Олимпијакос ќе го купува Вардар и ќе го прави лампион на Северна Македонија.
Покрај цел овој успех,
затворени се повеќето политички корумпирани македонски елити.
Фамилијата Груевски-Мијалков, Јанкулоска итн .
Но најголемиот нарко бос и моден гуру Боки Тринаесетти со дечкото Кичеец кој како негова десна рака беа конечно фатени во одлична координација со МВР,Сдс,Спасовски и Заев .
Рашковски уште еднаш се покажа одличен во своето албино светло.
Со собирање и правење на мекици,на илјадници македонски деца им пружи помош и финансиска поддршка.
Пендаровски. Немам збор .
Автоматски споено мислење:
Србите се руска пропаганда.
Албанскиот интерес е европски .
Што се чудите.
Сте пишале македонската држава е на ниско ниво . Не пријателе. Нема држава,туку нема ни народ туку нема ни организирано племе Ние сме неорганизиран дундстерај . Хорд .
Зошто го цитираш Стоиљковиќ, четник ли си?фактот дека Али, Бујар, Таљат, Артан се осудија степенот на непријателството кон Србија и српскиот народ да го подигнат на највисоко ниво, спротивно на вољата на македонскиот народ кажува колку Македонија и нејзината државност паднала на ниски гранки
Не е во право?Зошто го цитираш Стоиљковиќ, четник ли си?
А што општокорисно и паметно има теткава сторено, таа лично, а да не ми е познато?...
Кажав погоре што мислам за кажаното на Османи, а околу тоа за Сребреница не би го класифицирал баш како геноцид, геноцид за мене Македонците од егејот, Ерменците и слично, за мене Сребреница е масакар и итекако Србија е виновна за тоа, и за многу масакри кои ги направиле во Македонија.Не е во право?
не, ама сакам да бидам кога ќе пораснамЗошто го цитираш Стоиљковиќ, четник ли си?
Нема ништо . Како заменик претседател мора да спинува зошто нејзината партија се соочува со огромен пораз и на парламентарните и претседателските избори.А што општокорисно и паметно има теткава сторено, таа лично, а да не ми е познато?...
Биди си, но во шумадија.не, ама сакам да бидам кога ќе пораснам
како е тоа релевантно што моментално немаме држава?Кажав погоре што мислам за кажаното на Османи, а околу тоа за Сребреница не би го класифицирал баш како геноцид, геноцид за мене Македонците од егејот, Ерменците и слично, за мене Сребреница е масакар и итекако Србија е виновна за тоа, и за многу масакри кои ги направиле во Македонија.