Драга Кајгана, честит нека ти е Бајрам, и фала ти што ми го тргна банот(цела недела бев банирана)да можам да ти го честитам празникот најголем. И јас мезам локумче и пијам турско кафенце, и уживам.
Пс: Сакав уште да додадам(pardon my french) многу поган јазик имам некогаш, се извинувам стварно, од сега само Бисери и Смарагди ќе течат од мојава уста и моиве прсти ќе пишуваат единствено за убавините во прекрасниов живот. Зошто да навистина да, прекрасно е и убаво и нема причина да се расправаме. Нема да има причина за бан ветувам
Draga nekoj e ogranicen ko balkun. Toa mislis ke emigriraat, psihicki ke se unapredat, ke vidat svet ali djabe, cel zivot to seljackoto od kade sto zaminale ke si go nosat so niv.
Patem receno ima Makedonci i so druga veroispovest osven pravoslavnite i ne ne se nisto pomalce Makedonci od site ostanati.
Ali odi objasni mu go toa na nekoj zatucan
Стајлингот, танцувањето, СТИХОВИТЕ!!! Кој е дечково што пее да го знам, кои се овие двајцава што танцуваат како склеротични, каде се сега и што прават? Кој ги турил пред камера и ги пуштил во етер? Не можам...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.