Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    735
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Нит сум те опцул, ниту наебал све женско што имаш. Дури ни цитро и оној светадебарца не сум ги пцуел.
Така да не квичи.
Иако сум многу повеќе лично засегнат со конфликтот него ли ти.

Менталниот капацитет говори многу јасно за тебе, и беше демонстриран преку наративите за десанти на киев, т-55 , кинески анализи за кинжали и тн.

Ама терај си филмот, само немој да се жалиш после.
Не си опцул ама лајкаш таму кај шо пцујат. Очигледно ти се праи ќеф.

Најголемо дно сте собрани тука на темава. Мрсули и шлајмови.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.897
Поени од реакции
13.022
Бегај во Грузија ако ти е страв на фронт дека ќе те соберат, а за бомбардирањата чим не си блиску до граница немаш галје :icon_lol:

Поголеми шанси имам дека ќе бидам озрачен од радиација него на фронт да завршам :toe:

Член од
6 февруари 2022
Мислења
980
Поени од реакции
3.818
Ок, најважно е што Русија победува на сите полиња, и сите твои предвидувања анализи се покажаа неточни и тотално спротивни од реалноста.
Сега поплачи си у тишина, имаш право.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.907
Поени од реакции
23.312
Ок, најважно е што Русија победува на сите полиња, и сите твои предвидувања анализи се покажаа неточни и тотално спротивни од реалноста.
Сега поплачи си у тишина, имаш право.
Deckoto samo si e dosleden, nisto drugo. Si ima toj istorija na promasuvanja vo analizite.
Iskreno ne pamtam nesto da trefnal, pa makar i na srekja :toe:
Pozitivna strana mu e toa sto za razlika od ostanatite eksperti, ne si go izbrisa akauntot i ne si smeni nik. Hrabro gi izdrza site mocanja , zasluzeni bi rekol. No toa ne e pricina da se mesa familija, pa makar i virtuelno.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Deckoto samo si e dosleden, nisto drugo. Si ima toj istorija na promasuvanja vo analizite.
Iskreno ne pamtam nesto da trefnal, pa makar i na srekja :toe:
Во право си. Ко почна војната мислев Русија ќе ја прегази Украина за пет дена, а еве две години подоцна се тепаат за плантажи со кромид на влезот од некојси град Часов Јар.

Ни на крај памет не ми текна дека Украина редовно ќе ракетира Руски воени авио бази на 300 километри од граница.

Шо е право, право е.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.907
Поени од реакции
23.312
Во право си. Ко почна војната мислев Русија ќе ја прегази Украина за пет дена, а еве две години подоцна се тепаат за плантажи со кромид на влезот од некојси град Часов Јар.

Ни на крај памет не ми текна дека Украина редовно ќе ракетира Руски воени авио бази на 300 километри од граница.

Шо е право, право е.
Znaes ti dobro na sto mislam.
Ama strancite :свиркам:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.897
Поени од реакции
13.022
Есапот дома и на пазар не е ист.

Ама тоа е кога бајрам со паметот си праат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.715
Поени од реакции
42.305

Шо е право, право е.
Вака ќе бегаат твоиве за скоро

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.806
Поени од реакции
34.054
Не си опцул ама лајкаш таму кај шо пцујат. Очигледно ти се праи ќеф.

Иронично е што во истото обвинување за навредување, ти и самиот навредуваш. Поише ефект ќе имаше ако се воздржеше, вака помалку се пукаш во нога (помалку повеќе). :unsure:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.715
Поени од реакции
42.305
32 хаубици им уништиле. Некои ќе речат неупотребливи биле.

Kajgana Shop

На врв Bottom