Фан клуб - РК Вардар

Кој се тие три потенцијални засилување и заминување од клубот ? Баш сеа прочитав на Инстаграм како шпекулација, знае некој нешо повеќе?

Кој се тие три потенцијални засилување и заминување од клубот ? Баш сеа прочитав на Инстаграм како шпекулација, знае некој нешо повеќе?
Гојковиќ сум сигурен дека ќе го шутнат, Мело исто така многу веројатно и можеби Бакар. Тие се играчите кои реално и не добиваат минутажа, па мислам и дека ќе заминат. Ништо чудно и Гогов или Богдановски од голманите, а можеби и двајцата.

Немам никакво инсајдерско инфо, стриктно претпоставки.

Има од сабајле едит некој правено на Wiki, како потенцијални засилувања се напишани Шего, Кашпарек и Нико Миндегиа средниот од Висла, али на Wiki може било кој да пишува и да едитира текстови, така да не знам колку држи вода тоа, Шего и Миндегиа се играчи што би можеле да ги донесеме, Кашпарек не сум сигурен дека во овој момент би можеле да го потпишеме, сепак е светска класа бек...

Има од сабајле едит некој правено на Wiki, како потенцијални засилувања се напишани Шего, Кашпарек и Нико Миндегиа средниот од Висла, али на Wiki може било кој да пишува и да едитира текстови, така да не знам колку држи вода тоа, Шего и Миндегиа се играчи што би можеле да ги донесеме, Кашпарек не сум сигурен дека во овој момент би можеле да го потпишеме, сепак е светска класа бек...
Се закачил некој на информациите што се ставени на Википедија. Ама таму може да мења кој сака.

Голман од Хрватска, Среден бек од Шпанија и десен бек од Чешка се претпоставките за засилување….. Значи и други читаат на вики :)))

Jas vi smeniv na Wiki da se palite malku pred derbi :drk:
Mala shala ne skokajte odma ama deka Kasparek bi dosol malo sutra

Jas vi smeniv na Wiki da se palite malku pred derbi :drk:
Mala shala ne skokajte odma ama deka Kasparek bi dosol malo sutra
Ако некој скокал за засилувања на форумов тоа сте вие, да не ги набројуваме кои се играчи "беа пред потпис со великанО битолски", па на крај ништо... Никој не скока, какви играчи играле во Вардар последниве години, какви играчи сте имале чест да гледате како ви го креваат паркетО, Кашпарек е мала беба, таман работа за таков играч да скокаме ;)

Denes bi trebalo da sme kompletni? Se znae dali ke igra Lazarevski?

Дечки пренос ке има ли на некоја Тв?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom