Nemojte po kaficive skupo eela na edno pivo pokraj ezero da ti dojt dusata te cekame ajde

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte po kaficive skupo eela na edno pivo pokraj ezero da ti dojt dusata te cekame ajde
Искрено немам поим кој ја пеел пред нас мелодијава во Македонија, јасно е дека е позната низ цела Европа. Лично мое мислење е дека низ цел свет се копираат мелодии меѓу навивачките групи, а текстот ако е сосема различен, апсолутно не е проблем.Дали сеуште се држите до тезата дека ако една група прва препее странска песна во Македонија после сите други групи шо ќе ја препеат таја иста песна е копија на првите?
Дали сеуште се држите до тезата дека ако една група прва препее странска песна во Македонија после сите други групи шо ќе ја препеат таја иста песна е копија на првите?
Allez Allez Allez е песна која излезе во 2018 година помеѓу фановите на фудбалскиот клуб Ливерпул, и стана апсолутен хит во битката до финалето против кралскиот клуб од Мадрид!
Каде и да играше Ливерпул грмеше Allez Allez Allez од Скаузерите на англискиот гигант!
Грми и до ден денес посебно на Европски ноќи на Енфилд, и гостувањата на скаузерите низ цела Европа.
По ова сезона, песната со молскавична брзина се рашири низ сите навивачи од целиот свет!
Буквално преголем број на групи, вклучувајќе не и нас како мак тифо сцена, направивме преработки на оваа верзија!
Ја слушнав преработката на Комити, за мој вкус сосем добро, и баш се вклопвит со приказната и моментот на враќането на градскииот стадион!
Исто знам дека и Чкембари имаја преработка "Свето име е Пелистер Але"
Инаку оригиналот на Allez Allez Allez е во изведба на Локален музичар од градот Ливерпул, Jamie Webster!
Еве и линк од оригиналот:
![]()
BOSS Night - Jamie Webster & Liverpool Fans - Allez Allez Allez - District - Liverpool - 10.03.18
SUBSCRIBE and LIKE our channel for 100% EXCLUSIVE content. ONLY available RIGHT HERE!!** JAMIE WEBSTER | EXCLUSIVE LIMITED EDITION TSHIRT****JUST 150 AVAILAB...youtu.be
Ние како Рибари, преработка на оваа песна напрајвме уште во 2019 година, беше идеа на еден од постарите членој, и текстот е баш на Охридски, и со такви мотиви!
![]()
Новата песна на Рибари
youtu.be
#Живели!
Allez Allez Allez е песна која излезе во 2018 година помеѓу фановите на фудбалскиот клуб Ливерпул, и стана апсолутен хит во битката до финалето против кралскиот клуб од Мадрид!
Каде и да играше Ливерпул грмеше Allez Allez Allez од Скаузерите на англискиот гигант!
Грми и до ден денес посебно на Европски ноќи на Енфилд, и гостувањата на скаузерите низ цела Европа.
По ова сезона, песната со молскавична брзина се рашири низ сите навивачи од целиот свет!
Буквално преголем број на групи, вклучувајќе не и нас како мак тифо сцена, направивме преработки на оваа верзија!
Ја слушнав преработката на Комити, за мој вкус сосем добро, и баш се вклопвит со приказната и моментот на враќането на градскииот стадион!
Исто знам дека и Чкембари имаја преработка "Свето име е Пелистер Але"
Инаку оригиналот на Allez Allez Allez е во изведба на Локален музичар од градот Ливерпул, Jamie Webster!
Еве и линк од оригиналот:
![]()
BOSS Night - Jamie Webster & Liverpool Fans - Allez Allez Allez - District - Liverpool - 10.03.18
SUBSCRIBE and LIKE our channel for 100% EXCLUSIVE content. ONLY available RIGHT HERE!!** JAMIE WEBSTER | EXCLUSIVE LIMITED EDITION TSHIRT****JUST 150 AVAILAB...youtu.be
Ние како Рибари, преработка на оваа песна напрајвме уште во 2019 година, беше идеа на еден од постарите членој, и текстот е баш на Охридски, и со такви мотиви!
![]()
Новата песна на Рибари
youtu.be
#Живели!
Е ова е добра дискусија, фала на реплика не сум знаел искреноПа не може Енглези да смислат ваква мелодија
Еве го оригиналот:
Италијанска летна романтика
https://www.youtube.com/watch?v=7Z-bmmuAY-w
И историјатот на песната кога се преокупиравме толку кој прв и кога почнал да ја преработува:
https://off.net.mk/offside/navivach...gna-od-malo-mesto-a-sega-se-pee-po-stadionite
Касните едно 4 години плус не го активиравме Сашо Паркет за прегледи.Нашата верзија има дупло повеќе прегледи за 3 саати него ли оваа за 4 години
Секси е во стил на Запрешиќ Бојс![]()