Немаше став, не повика на бојкот со кој автоматски ќе го направеше истиот нерелевантен. Вака им заврши работа на Албанците да ги набилдааат бројките на Албанци во Македонија кои реално ги нема толку, џабе само го дриблаа народот од Дпмне и собираа “потписи против пописот“ за на крај веројатно истите потписи да завршат во некоја корпа. Исто се испичка и со референдумот 2018 дури 3,4 саат потпладне откако виде дека има мала излезност испадна и кажа дека он немало да гласа за истиот, фала но таков „лидер“ не ни треба.daj be ne lupaj... sve bese namesteno i spremno sekako. za da ne se prifatat rezultati treba pred se megunarodnata da e so tebe a tie go mestea cel proces. vidi kolku ima so ne se popisani i pak nisto nema da se smeni.
stav imase inaku i site go znaeme. nisto ne smeni toa isto kako i sve drugo sto bese nasila izglasano.
imase. ete i sam vikas imale i akcii protiv toa ama ti si kurton i glupicok pa treba da ti crtame. imas miljon luge na forumot sto ne se popisaa, pocni od "deckoto" sto se buni za popisot, valjda i ti ne se popisa, imase celi maala kade ni popisnicar ne dojde i nikom nista na kraj... samo filmovi si pravite so nebitni stvari odkako gi donesovte gomnata na vlast.Немаше став, не повика на бојкот со кој автоматски ќе го направеше истиот нерелевантен. Вака им заврши работа на Албанците да ги набилдааат бројките на Албанци во Македонија кои реално ги нема толку, џабе само го дриблаа народот од Дпмне и собираа “потписи против пописот“ за на крај веројатно истите потписи да завршат во некоја корпа. Исто се испичка и со референдумот 2018 дури 3,4 саат потпладне откако виде дека има мала излезност испадна и кажа дека он немало да гласа за истиот, фала но таков „лидер“ не ни треба.
+ ги натера пак луѓето од сабајле во недела да трошат пари, време и дел од својот сон за потписи за Гордана, иако на крај, ја поднесоа нејзината кандидатура со потписи од пратеници.Немаше став, не повика на бојкот со кој автоматски ќе го направеше истиот нерелевантен. Вака им заврши работа на Албанците да ги набилдааат бројките на Албанци во Македонија кои реално ги нема толку, џабе само го дриблаа народот од Дпмне и собираа “потписи против пописот“ за на крај веројатно истите потписи да завршат во некоја корпа. Исто се испичка и со референдумот 2018 дури 3,4 саат потпладне откако виде дека има мала излезност испадна и кажа дека он немало да гласа за истиот, фала но таков „лидер“ не ни треба.
Aма за ова оној ќуран кумановски го немаше никаде нешто да бекне, ниту пак оној папагал скопски почувствува потреба да каже нешто на прес-конференцијата што ја свика за да го одбрани Фуркан.
Прегледај го приврзокот 412162
Прегледај го приврзокот 412161
tragedija u picku mater...+ ги натера пак луѓето од сабајле во недела да трошат пари, време и дел од својот сон за потписи за Гордана, иако на крај, ја поднесоа нејзината кандидатура со потписи од пратеници.
До Мицко е.da sigurno do micko e da gi prifaka brojkite.... dime gi prifati? sto smeni toa?
Единствен куртон и глуп на темава си ти, само оној Шекспир ти е можеби конкуренција. Мицко ја избра најлошата варијанта за тој попис, ниту риба ниту девојка. Заради тоа немање на конкретен став дали да се попише или да се бојкотира еден куп граѓани останаа поделени вклучително и неговото членство, поголемиот дел се попишаа (во страв од финансиски казни) а многу бојкотираа па тоа директно допринесе бројот на Албанци да се зголеми значително и сега да се вработуваат во администрација. Значи ако пописот имаше неправилности и за тоа Дпмне собираше потписи да не се одржи, требаше да останат принципиелни и да повикаат на бојкот.imase. ete i sam vikas imale i akcii protiv toa ama ti si kurton i glupicok pa treba da ti crtame. imas miljon luge na forumot sto ne se popisaa, pocni od "deckoto" sto se buni za popisot, valjda i ti ne se popisa, imase celi maala kade ni popisnicar ne dojde i nikom nista na kraj... samo filmovi si pravite so nebitni stvari odkako gi donesovte gomnata na vlast.
Мора малце.само да се пишува нешто против Левица, не мислиш дека е провидно...
Воедно и цар за разни типови игри на зборови и акроними.таксист не ми е јасен, Македонец до коска и верник како заглавил со комунистиве.
treba prvo da bidat nesto za da gi smenis. ovie nedojdeni pusat kaj furkan.До Мицко е.
Според тоа како изигра за пописот и името, знаеме дека ќе пуши албански курови исто ко СДСМ.
Све ради пуста желба на америчка амбасада да им се допадне.
Ако Левица почне да пуши кај Албанците и нив ќе ги смениме. Тоа е.
ne. micko kaza sve jasno za i kurtoni kako tebe sa sfatat sto treba i kako a pritoa da nema problemi so kaleto. ako ne si se popisal znaci si sfatil. ako si se popisal pokraj sve glup si, pomiri se toa.Единствен куртон и глуп на темава си ти, само оној Шекспир ти е можеби конкуренција. Мицко ја избра најлошата варијанта за тој попис, ниту риба ниту девојка. Заради тоа немање на конкретен став дали да се попише или да се бојкотира еден куп граѓани останаа поделени вклучително и неговото членство, поголемиот дел се попишаа (во страв од финансиски казни) а многу бојкотираа па тоа директно допринесе бројот на Албанци да се зголеми значително и сега да се вработуваат во администрација. Значи ако пописот имаше неправилности и за тоа Дпмне собираше потписи да не се одржи, требаше да останат принципиелни и да повикаат на бојкот.
Така скоро 1 милион Македонски граѓани ќе бојкотираа и пописот ќе немаше легитимитет
Те молам наведи ми по кое прашање Мицко имал цврст ставЕдинствен куртон и глуп на темава си ти, само оној Шекспир ти е можеби конкуренција. Мицко ја избра најлошата варијанта за тој попис, ниту риба ниту девојка. Заради тоа немање на конкретен став дали да се попише или да се бојкотира еден куп граѓани останаа поделени вклучително и неговото членство, поголемиот дел се попишаа (во страв од финансиски казни) а многу бојкотираа па тоа директно допринесе бројот на Албанци да се зголеми значително и сега да се вработуваат во администрација. Значи ако пописот имаше неправилности и за тоа Дпмне собираше потписи да не се одржи, требаше да останат принципиелни и да повикаат на бојкот.
Така скоро 1 милион Македонски граѓани ќе бојкотираа и пописот ќе немаше легитимитет