Исчезнати лица

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На времето гледав Criminal Minds, и доста добар дел од епизодите се снимени во вистински случки. Многу често се случува кривецот да е учесник во потрагата. Најчесто да може да даде погрешна насока на истрагата, или евентуално дополнително да прикрие траги.
У право си што збориш само у случајов ете ко што можевме да прочитаме го викнале од работа да иде, ако не го викнале од работа сигурно жена му или некој комшија ќе го викнел, нормално дека ќе искочи, што ќе рече нејќам ја идете вие не ме интересира мене.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.861
Поени од реакции
6.656
Вакви ликови се ставаат у затвор година две колку да заборави јавноста па после тоа треба слободно да се искористат за медицински тестирања.

Баш како глувци, бар ќе се спасат други животи можда на нивна сметка.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
У право си што збориш само у случајов ете ко што можевме да прочитаме го викнале од работа да иде, ако не го викнале од работа сигурно жена му или некој комшија ќе го викнел, нормално дека ќе искочи, што ќе рече нејќам ја идете вие не ме интересира мене.
Не го видов овој дел. Болесници, како и да е. Само ме чуди која е шансата вакви два болесни лика да се најдат на исто место, и во исто време.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.660
Па српските села изобилуваат со изопачени ликови, сме биле сведоци и на далеку погрозоморни убиства. Всушност, честопати во нивните села, особено меѓу бројните стари ергени што љокаат пред коперација деноноќно, има вакви психопати.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.977
Поени од реакции
9.642
Србија предничи во регионот со вакви дегенерици. Не знам на што се должи тоа, ама стварно кога ќе видиш процентуално какви се громорозни масакри и дешавки сме гледале во последниве години, а посебно по тоа нивните села, баш е она хорор прича.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Па српските села изобилуваат со изопачени ликови, сме биле сведоци и на далеку погрозоморни убиства. Всушност, честопати во нивните села, особено меѓу бројните стари ергени што љокаат пред коперација деноноќно, има вакви психопати.
Да вистина, српските пијандури од пред коперација во некое батал село најмногу злочини имаат направено. И тоа грозни, страшни, на деца, на жени, на цели фамилии... Како темпирани бомби се.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Босанците се лидери во психопатски испади во селски и приградски населби. Целиот регион каде беснееле војните на екс ју просторот крие вакви будали. Хрватска, Босна и Србија.

D

Diferans

Гостин
Само ме чуди која е шансата вакви два болесни лика да се најдат на исто место, и во исто време.
Голема. Децата не се раѓаат со развиена емпатија, туку само со способност да ја развијат, преку социјализација и систем на норми како соработка, чест, совест и се она што денес не е во мода.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.457
Поени од реакции
4.209
Dobro be picka mu materina.. pa si udril dete (i covek da e) go zimas vo kola i pravec vo najbliskata bolnica.. i da pocine tamu ili po pat ne odgovaras drakonski (osven ako si pijan/drogira ili si pominal na crveno)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Оваа само за едно јако ебење е и да ја плукнеш на крај и да си отидеш, да не ја чекаш доека се тушира и шминка, ја оставаш у растурена и смрдлива соба и идеш таков небањат да испиеш 2 ѕидарски пива на екс, да ждригнеш, да запалиш цигара и да си отидеш негде кај сакаш.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.464
Зашто да се ебам уопште ако сум смрдлив и неизбањат?

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.543
Поени од реакции
3.727
Како бе уште не кажуваат како го скриле телото ? Вади им таму со клешти нокт по нокт, додека не почнат да молат сами да ги однесат на местото. Бонус собери им го цело потесно семејство во притвор (осомничени за помагање) па ќе видиш како ќе почнат да зборуваат

Kajgana Shop

На врв Bottom