Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
968
Поени од реакции
1.576
Да зезнат некоја будала пред избори ако верува.
изборот е меѓу: можност за зезнување (дупење) во иднина, или глас за досегашното 30+ годишно дупење од сдс/дпмне/дуј.

Последно уредено:
Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Тоа сеуште се нема случено, тоа се предпоставки.
Од каде пак ти знаеш, сигурно му се сонило на човекот и сега сака да ги сподели своите соништа.
...само заборавил дека сите имале бугарски пасоши! :pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.532
Вака на моменти си се прашувам: оваа левицава, лева е, или десна рака на сдс?!
Или тоа сепак зависи од местоположбата на набљудувачот...

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Вака на моменти си се прашувам: оваа левицава, лева е, или десна рака на сдс?!
Или тоа сепак зависи од местоположбата на набљудувачот...
Некои говорат дека била најдолгото од трите, ама за секој случај провери!

• Ми се допаѓа
Reactions: 831
Член од
14 декември 2021
Мислења
805
Поени од реакции
3.129
Аман бе досадни сте со овие муабети дека Левица била привезок на сдс или дпне, имам кажано сто пати, дајте нека добијат власт да видиме какви ќе бидат па тогаш ќе судиме. Само тешко со овој народ да дојде Левица до било што или било која друга партија, тој 500 години под турско не успеал да се ослободи, така да сигурен сум дека ќе продолжи да си го гласа сдс и дпне.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.725
Поени од реакции
42.314
Аман бе досадни сте со овие муабети дека Левица била привезок на сдс или дпне, имам кажано сто пати, дајте нека добијат власт да видиме какви ќе бидат па тогаш ќе судиме. Само тешко со овој народ да дојде Левица до било што или било која друга партија, тој 500 години под турско не успеал да се ослободи, така да сигурен сум дека ќе продолжи да си го гласа сдс и дпне.
што програма има Левица да понуди? Еве отварам на сајтот нивен, програма за парламентарни избори нема. Пример некој што сака да гласа, не може да научи за што они се залагаат. Само ми проаѓаат зборови пред очи, хашки случаи, куропушење, итн. Освен тоа нема ништо конкретно.

• Ми се допаѓа
Reactions: 831
Член од
20 септември 2022
Мислења
1.875
Поени од реакции
7.141
што програма има Левица да понуди? Еве отварам на сајтот нивен, програма за парламентарни избори нема. Пример некој што сака да гласа, не може да научи за што они се залагаат. Само ми проаѓаат зборови пред очи, хашки случаи, куропушење, итн. Освен тоа нема ништо конкретно.
За Ванковска има изборна програма.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.725
Поени од реакции
42.314
За Ванковска има изборна програма.
а за парламентарни? Што еве нудите за тоа? Ништо претпоставувам. Освен куропушење, квислинзи, кулаци, хашки, уставен. У глобала тоа е речникот ваш. При недостаток на конкретни идеи, само ватабаутизам користите цело време.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.210
Поени од реакции
22.836
Па нема ни ДПМНЕ програма за парламентарни избори. Имаат као нешто платформа 1198 која никаде ја нема, само Мицкоски пушта одвреме навреме сликички на ФБ.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.725
Поени од реакции
42.314
Па нема ни ДПМНЕ програма за парламентарни избори. Имаат као нешто платформа 1198 која никаде ја нема, само Мицкоски пушта одвреме навреме сликички на ФБ.
Таа платформа е нешто најмногу некоја партија што прикажа. Левица ништо.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.059
Поени од реакции
9.446
ВМРО секогаш имало програми, книги од по преку 200 страници...на сите избори до сега било така. Пракса било да се исполни све у програмата...така е последниве 20 год. Имаше и за прошлите избори програма, исто вака дезинформации имаше.

Член од
14 јуни 2021
Мислења
167
Поени од реакции
302
а за парламентарни? Што еве нудите за тоа? Ништо претпоставувам. Освен куропушење, квислинзи, кулаци, хашки, уставен. У глобала тоа е речникот ваш. При недостаток на конкретни идеи, само ватабаутизам користите цело време.
Ако малце разбираше ќе знаеше дека не смеат законски да ја објават пред да почне кампањата. Кога ќе почне, ќе ја имаш на тацна на веб страна.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.210
Поени од реакции
22.836
ВМРО секогаш имало програми, книги од по преку 200 страници...на сите избори до сега било така. Пракса било да се исполни све у програмата...така е последниве 20 год. Имаше и за прошлите избори програма, исто вака дезинформации имаше.
Кампањата за парламентарни избори се уште не е започната, ќе имаат и Левица и ДПМНЕ па и СДС и останатите програми. За најневажната работа се фативте.

Член од
14 февруари 2009
Мислења
494
Поени од реакции
1.700
Затни се бе лајно едно, го отече со Левица, гомно едно смрдено. Да ми падниш в раце.....

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.725
Поени од реакции
42.314
Кампањата за парламентарни избори се уште не е започната, ќе имаат и Левица и ДПМНЕ па и СДС и останатите програми. За најневажната работа се фативте.
па што е важно? Куропушачи, квизлинзи, кулаци, хашки, министер албанец и другите глупости кои ги шерате или да видам што можете да понудите за просечниот Македонец.
Автоматски споено мислење:

Затни се бе лајно едно, го отече со Левица, гомно едно смрдено. Да ми падниш в раце.....
немаш аргументи и паѓаш многу ниско.

Kajgana Shop

На врв Bottom