- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.138
- Поени од реакции
- 783
na rati sekade davaatДали може да се купи телефон од Т-мобиле на кредит, како што може во Нептун ?
na rati sekade davaatДали може да се купи телефон од Т-мобиле на кредит, како што може во Нептун ?
Samo vo a1 ne davaat na site telefoni tuku koi se dozvoleni od niv glupostina rati sekade davaat
Да, добро, тоа знам, ама зборам како Нептун на пр., картицата не ти ја носат во минус туку ти одобруваат кредит (преку НЛБ и комерцијална).na rati sekade davaat
Само преку кредитна картичка не, оти има голема камата и ќе претплатиш многу. Гледај со рати некако среди.Да, добро, тоа знам, ама зборам како Нептун на пр., картицата не ти ја носат во минус туку ти одобруваат кредит (преку НЛБ и комерцијална).
Па да, тоа ми е прашањето...Само преку кредитна картичка не, оти има голема камата и ќе претплатиш многу. Гледај со рати некако среди.
pa na rati kako kredit ti davaat Telekom / A1 / Mtel, si plakas rata preku smetkata sekoj mesec. Pri kupuvanje izberi na rati.Па да, тоа ми е прашањето...
ама плаќањето во моментот на купување како се одвива?pa na rati kako kredit ti davaat Telekom / A1 / Mtel, si plakas rata preku smetkata sekoj mesec. Pri kupuvanje izberi na rati.
nisto ne plakas, od sledniot mesec ti odi rata na smetkata... imas primer predplata za tarifa x plus rata yама плаќањето во моментот на купување како се одвива?
само да знаеш наплаќаат приближно некаде 12 % каматаама плаќањето во моментот на купување како се одвива?
телеком ова?само да знаеш наплаќаат приближно некаде 12 % камата
Da no toa si e vneseno vo ratata fakticki mu kazuvaat direktno vo ratata nema dopolnitelen (skrien) trosokсамо да знаеш наплаќаат приближно некаде 12 % камата
си има ѕвездичка и да кажуваат во продажен салонDa no toa si e vneseno vo ratata fakticki mu kazuvaat direktno vo ratata nema dopolnitelen (skrien) trosok