Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.313
- Поени од реакции
- 10.035
Тооо него штооо!Ќе ве угостам... као прав домаќин, без гајле.. Ќе угостам, ќе почастам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тооо него штооо!Ќе ве угостам... као прав домаќин, без гајле.. Ќе угостам, ќе почастам![]()
Сега ме фати во шах мат,збунет сум.Зорица Радодајевич. Како не ја знаеш, па ти па, ораси кршевте заедно.
Со шо ќе не почастиш? Да не ни клаиш од тие црвените бомбонки во сокчињата, како изненадување.Ќе ве угостам... као прав домаќин, без гајле.. Ќе угостам, ќе почастам![]()
Нешто ќе ти клам ти дојди спремна...Со шо ќе не почастиш? Да не ни клаиш од тие црвените бомбонки во сокчињата, како изненадување.
Клај си го вгасНешто ќе ти клам ти дојди спремна...
А каков газ имаш?Клај си го вгас
Углавном прдлив, грав јадев и сега ми пее многу.А каков газ имаш?![]()
Како ќе пука леле леле домаќински газиња си сакам ја...Углавном прдлив, грав јадев и сега ми пее многу.
Тоа со Зокето, мојот не е на продажба.Како ќе пука леле леле домаќински газиња си сакам ја...
Ами не е сапун да се потроши ебаго... Зокето ми е посебно стори таа сигурно има помераклиско осеќам...Тоа со Зокето, мојот не е на продажба.
Шо ме копираш, ја си реков за сапунот прва, чекај зарем ти не отвараше теми за како да освоиш некој, т.е како да заведеш личност од спротивниот пол? Ебати интелектот и кикиритките во мозок, ништо не си сфатил од читанката.Ами не е сапун да се потроши ебаго... Зокето ми е посебно стори таа сигурно има помераклиско осеќам...
Многу брзо ми пишуваш текстови со тоа прстите којзнае какви раце имаш има пемпеле да ми го направиш ко ќе го земеш...зарем ти не отвараше теми за како да освоиш некој, т.е како да заведеш личност
Па затоа што две три реченици ти изгледаат ко текстови, затоа ништо не си научил, сега ми е појасно.Ја се предомислив сакам да плеснам нешто циганско вруќа пичка ми бара душава...
Автоматски споено мислење:
Многу брзо ми пишуваш текстови со тоа прстите којзнае какви раце имаш има пемпеле да ми го направиш ко ќе го земеш...