Idiocracy филмот, таков беше воведот, а не сме далеку од она што беше во иднина во филмот
I fali da go definira kako " premnogu fini ", znam nekolku i od dvata pola koi od premnogu fini ispadnale golemi narcisoidni manipulatori.Stay Away From Nice Guys
If you are in a crisis or if you or any other person may be feeling suicidal or in danger, the following resources can provide you with immediate help: https...youtube.com
Ne mi go postavuva kako media, pa ke pisam mislenje.
Devojkava veli deka dobrite momci po priroda se narcisoidni i ottamu potrebata da bidat dobri za da im se dopadnat na site i voedno da se zastitat od konflikti so okolinata, kako odbranben mehanizam koj ke im obezbedi komforna zona. Ottuka, prepoacuva deka dobrite momci ne se materijal za vrska.
Od nejzinoto moze da se zakluci deka site maski se losi po priroda so edna vazna razlika koja veli deka ednite se toa sto se i se bas losi momci, a drugite se licemerni glumat dobri samo za da ostavat vpecatok. Moralot ne postoi i se sveduvame na voeni igri vo masko zenskite odnosi, a za sto, za prodolzuvanje na vidot li? Pa ako sekoj moj mozen izbor e devojka za koja znam deka e losa, togas i ne bi se zamaral vo zivotot i bi si teral sam.
E sega, faktot sto dobrite momci otsekogas bile tretirani kako slabi, nezastiteni a po novo, verojatno i kako losi, verojatno ja prai celata rabota odnosno frka okolu masko zenskite dinamiki i brkanje zenska - tolku izlisni nepotrebni i iscrpuvacki sto eventualno moze da prerasne vo apatija, zasto realno i ne postoi picka tolku vredna za cela taa drama okolu seks, gotvenje, zaednicki zivot, deca itn. A zenskiot mozok e takov, sekogas ja bara maskata slabost i ako ja otkrie, veke maskoto ne e tolku interesna tema i interesot se prenesuva na drug subjekt. Poentata e da bides toj koj si - kakov i da si, pa ko voli nek izvoli, nekogas eventualno ke se upeca nesto i na tebe, makar i da ne si bas popularna roba na pazarot.
Значи имаме лоши момци и лоши момци што глумат добри.Stay Away From Nice Guys
If you are in a crisis or if you or any other person may be feeling suicidal or in danger, the following resources can provide you with immediate help: https...youtube.com
Ne mi go postavuva kako media, pa ke pisam mislenje.
Devojkava veli deka dobrite momci po priroda se narcisoidni i ottamu potrebata da bidat dobri za da im se dopadnat na site i voedno da se zastitat od konflikti so okolinata, kako odbranben mehanizam koj ke im obezbedi komforna zona. Ottuka, prepoacuva deka dobrite momci ne se materijal za vrska.
Od nejzinoto moze da se zakluci deka site maski se losi po priroda so edna vazna razlika koja veli deka ednite se toa sto se i se bas losi momci, a drugite se licemerni glumat dobri samo za da ostavat vpecatok. Moralot ne postoi i se sveduvame na voeni igri vo masko zenskite odnosi, a za sto, za prodolzuvanje na vidot li? Pa ako sekoj moj mozen izbor e devojka za koja znam deka e losa, togas i ne bi se zamaral vo zivotot i bi si teral sam.
E sega, faktot sto dobrite momci otsekogas bile tretirani kako slabi, nezastiteni a po novo, verojatno i kako losi, verojatno ja prai celata rabota odnosno frka okolu masko zenskite dinamiki i brkanje zenska - tolku izlisni nepotrebni i iscrpuvacki sto eventualno moze da prerasne vo apatija, zasto realno i ne postoi picka tolku vredna za cela taa drama okolu seks, gotvenje, zaednicki zivot, deca itn. A zenskiot mozok e takov, sekogas ja bara maskata slabost i ako ja otkrie, veke maskoto ne e tolku interesna tema i interesot se prenesuva na drug subjekt. Poentata e da bides toj koj si - kakov i da si, pa ko voli nek izvoli, nekogas eventualno ke se upeca nesto i na tebe, makar i da ne si bas popularna roba na pazarot.
До некаде така е, за тоа дека нема врска оваа што збори, ама дека викаш познаваш ликови што на мравка не би згазнале него да млатат некоја, немој да бидеш сигурен толку, ете сигурен факт ти кажувам дека луѓе што направиле фемицид, дури 80 посто биле узорни граѓани, хумани луѓе, добри пријатели и примерни соседи.Нема врска муабетот реално. Некоја фукара само измислува контра спинови. Јас знае еден куп добри дечки, повеќето од нив ни на мравка не би згазнале него да млатат некоја.
Има и такви случаи но повеќето се тешки пропалици и пијаници таквите типови. Баш како оваа што вика да бираат жените.До некаде така е, за тоа дека нема врска оваа што збори, ама дека викаш познаваш ликови што на мравка не би згазнале него да млатат некоја, немој да бидеш сигурен толку, ете сигурен факт ти кажувам дека луѓе што направиле фемицид, дури 80 посто биле узорни граѓани, хумани луѓе, добри пријатели и примерни соседи.
Тоа пијаниците и пропалиците можат да удрат два шамара, да се комираат да заспијат или да добијат забрана за прилаз и да се усерат од страв од полицијата. Опасни се тие 'фините'.Има и такви случаи но повеќето се тешки пропалици и пијаници таквите типови. Баш како оваа што вика да бираат жените.
како може некој што е фин да е опасен? Ако мислиш на лигавци, дефинитивно од нив треба да бегаш. Али некој што е фин и има манири, што има лошо у него.Тоа пијаниците и пропалиците можат да удрат два шамара, да се комираат да заспијат или да добијат забрана за прилаз и да се усерат од страв од полицијата. Опасни се тие 'фините'.
Знаеш колку грешиш со ова? Дали вистина веруваш дека ако некој тебе ти е фин е фин секаде и дома и со неговите и со жена му и со децата?како може некој што е фин да е опасен? Ако мислиш на лигавци, дефинитивно од нив треба да бегаш. Али некој што е фин и има манири, што има лошо у него.
Не е баш така, силеџиите се стварно опасни, дури понекогаш и по живот.Тоа пијаниците и пропалиците можат да удрат два шамара, да се комираат да заспијат или да добијат забрана за прилаз и да се усерат од страв од полицијата. Опасни се тие 'фините'.