Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.770
Decki mnogu vnimanie mu posvetivte na Zoki. Skipajte, nadminete, ideme dalje.
Шо бе зоќе не било убаво на кур да те носат цело време, а? Па уште и скипајте, надминете и идете даље. Како ти што скипаш, надминуваш и идеш даље?

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Шо бе зоќе не било убаво на кур да те носат цело време, а? Па уште и скипајте, надминете и идете даље. Како ти што скипаш, надминуваш и идеш даље?
Slobodno prodolzete susi ako vi se troshi vreme u zivotu na kukanje.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.285
Поени од реакции
43.054
Зоки кога замара некого мисли дека добро прави, ги учи на важни лекции троловите.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Не бе на кукање пример тебе на кур да те качуваме како ти што правиш. Онака за забава.
Skroz sum OK so na kur kacuvanje, toa so vlade si go prajme celo vreme, ne znam dali pratish, onaka za zabava.
Tuka se raboti za drugo neshto.. i parva i vlade se nadevaat na nekakov si ban sho ve praj ehochejmbr na d vouk rajt... sho probuvam da vi go potenciram celo vreme.... sega i ti im idesh u pomosh a pazi bash ti imash otvoreno tema za woke. Da ne gledaat vanzemaljci ima da se pomocaat od smea.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.991
Slobodno prodolzete susi ako vi se troshi vreme u zivotu na kukanje.
Не кукамо.
Него скаамо да гу закукамо дупку која те сере.Зшто е едно е да си досадан трол,а друго е да си пролиф.
Још па вика внимание му посфетуемо хаха.
Не си ласкај.

Ти ако не си сам сфесан дека си пролиф,ондак нешто не е уреду сс тфоју сфест.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.770
Skroz sum OK so na kur kacuvanje, toa so vlade si go prajme celo vreme, ne znam dali pratish, onaka za zabava.
Tuka se raboti za drugo neshto.. i parva i vlade se nadevaat na nekakov si ban sho ve praj ehochejmbr na d vouk rajt... sho probuvam da vi go potenciram celo vreme.... sega i ti im idesh u pomosh a pazi bash ti imash otvoreno tema za woke. Da ne gledaat vanzemaljci ima da se pomocaat od smea.
Не бе каков бан, скраја да е, па уште и за ова. Епа добро ок е тогаш чим немаш проблем на кур да те качат да не биде после да даваш ретардирани совети да не се занимаваат луѓе со тебе, а ти се занимаваш со луѓе. Мислам сфаќаш дека ретардирано звучиш на тој начин, нели? Ти го допуштаат тоа од установата, дел од третманот е? У смисла те охрабруваат подобро тоа него да ни чкрта со сопствното гомно по ѕидови и да ја чука главата од решетките.
Автоматски споено мислење:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
да не биде после да даваш ретардирани совети да не се занимаваат луѓе со тебе, а ти се занимаваш со луѓе.
Ne, brzash i ne pratish... stana krindz sho vlade mu se pravdashe na parva zashto mi e wc sholja. Vikam poarno da prekine dodeka ima kolko tolko dostoinstvo. Pa pocna nekakvo kurcenje kolko e jak tip ushte po krindz a morshe da povika prijateli. Mene vlade mi treba i ponataka za tretmanot. Inaku lustero top mi ispadna.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.770
За разлика од твоето што не е кринџ? Него ајде малце позабавувај не тука и удри на струмички, во вакви моменти обично тоа ти е тактика. Ај да видиме дали си подзаборавил. Расположен сум за идиотски коментари и шеги денес. Да видиме што е на репероарот денес.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.991
По кринџ и подосадан и од Сунгера и Шекспира заедно.Они барем имасфа агенду,првиот му беше да тресе зелени док снема батерију зшто беше аимбот,a фториот да си извади дневницу.

Ти Зоки си отишја сс памет чим мислиш дека си колко толко интересан и си праиш некакфи филмови дека Владе повикал пријател,девеес посто од активни чланови мислиф дека си пролиф.И ти си тј на кој му треба третман,некој без интернет и некоја дупла линекс доза.

Ја не се надевам на бан.Ако покрену иницијативу ке се деси.Финта е ти како возрасно стфорње да сфатиш дека си пролиф и треа сам да се повлечеш.
Само подфорум фото ти лега,ама па и тамо глеам увек си копаш сс опасни и глупи офтопици.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Susu eve citaj go... ipak ne za diganje na kur rabotava... on se grizi za higienata na ovaj forum ko da zarabotuva od lajkovi ... plus i za mene se grizi da mi digne svesta ja sam da se povlecam... znaci ne sme nie pedercinja voukeri da cenzurirame, sakame sami da se cenzurirate. Vanzemaljci da citaat....

E ova se momentite koga mi ide krindz zashto e on tolko involviran u ovaa kauza i sakam da kazam ..

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.149
Поени од реакции
25.770
Ти на владе колку време посвети? И дали не е кринџ кога тролаш со моронски досетки? Јеби га зоќе тоа е, сите нешто ги кринџа. Да имаше пола мозок ќе сфатеше што е проблемот. Тебе те кринџа владе, ти го кринџаш парва. Ти тераш дебилни досетки со владе, парва одбира друг подиректен начин и ти вика дека си пролив. Е сега пошто неговиот начин не е како твојот тогаш е кринџ. А ако беше со дебилни досетки тогаш немаше да биде кринџ. Сфаќаш? Ако да, еве ти банана се надевам ви даваат во установата кога сте примерни со поведението.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.285
Поени од реакции
43.054
Susu eve citaj go... ipak ne za diganje na kur rabotava... on se grizi za higienata na ovaj forum ko da zarabotuva od lajkovi ... plus i za mene se grizi da mi digne svesta ja sam da se povlecam... znaci ne sme nie pedercinja voukeri da cenzurirame, sakame sami da se cenzurirate. Vanzemaljci da citaat....

E ova se momentite koga mi ide krindz zashto e on tolko involviran u ovaa kauza i sakam da kazam ..

те подбраа гадно, не знаеш на која страна да фатиш.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Ти на владе колку време посвети? И дали не е кринџ кога тролаш со моронски досетки? Јеби га зоќе тоа е, сите нешто ги кринџа. Да имаше пола мозок ќе сфатеше што е проблемот. Тебе те кринџа владе, ти го кринџаш парва. Ти тераш дебилни досетки со владе, парва одбира друг подиректен начин и ти вика дека си пролив. Е сега пошто неговиот начин не е како твојот тогаш е кринџ. А ако беше со дебилни досетки тогаш немаше да биде кринџ. Сфаќаш? Ако да, еве ти банана се надевам ви даваат во установата кога сте примерни со поведението.
Se si vo pravo susi. Ali vashata zelba da nemate opozicija jebiga nema da se ispolni oti eve na vakvi mentalni ko mene u institucijata ni davaat i internet.

Kajgana Shop

На врв Bottom