Low angle photography ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Patience.
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија ќе победи?

• Никола

• Goyathlayy

• bijons

• СкСвр

• Ѓоко

• Patience

• Беркут

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Големо извинување до членот @831 затоа што не сум ја вметнала неговата фотографија за гласањето. Не беше намерно, не знам како промашив у прикачувањето....

Screenshot_20240312-193303.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: 831
Џабе извршил двојно убиство :D

Ова е на цнц ласер од '91.
И си викав, ако инсективе паѓаат ко пијани за околу пола саат и умираат набрзо после тоа откако ќе влезат, бог знае што им се дешава на беливе дробови кај мене плус со цигарата в уста. Треба свеќи да им палам за издржливост.

Инаку јас пајачиња или си ги чувам дома или внимателно ги вадам надвор ако ми се језиви а не пак намерно да убијам. Само за муви и комарци не ми е жал...
Автоматски споено мислење:

Фер е он да ја отвори следната тема.

Не. Тој што ќе победи нека отвара. Мојава секако немаше да победи а ја ставив оти беше невообичаена и хорор а ги исполнуваше стандардите за да учествувам.
Автоматски споено мислење:

Не.

После жените биле неодлучни и несогласни :anco:
Било кој од вас што има идеја за тема нека отвори. Ја што заебав работа тоа е друго :notworthy:
Натпревар број 359 е следно.

Ајде еве јас ќе отворам.
...ТИ НЕ МОЖЕШ!
како прво не си учествувал со фотографија на натпреварот, како второ не си гласал за некоја од фотографиите на натпреварот „Low angle photography“, тотален аутсајдер со ништо не си придонел па да отвориш тема, тогаш зошто би било воопшто „натпревар“, нема љутиш, ако си фер играч, треба да играш, а не вака!

...ТИ НЕ МОЖЕШ!
како прво не си учествувал со фотографија на натпреварот, како второ не си гласал за некоја од фотографиите на натпреварот „Low angle photography“, тотален аутсајдер со ништо не си придонел па да отвориш тема, тогаш зошто би бил воопшто „натпревар“, нема љутиш, ако си фер играч, треба да играш, а не вака!
Ти ќе ми кажуваш дали можам или не можам, темата е отворена, ако сакаш учествувај ако не гитла.

Ти ќе ми кажуваш дали можам или не можам, темата е отворена, ако сакаш учествувај ако не гитла.
Да!
јас ќе ти кажувам зашто како член придонесувам на темава и на натпреварите и имам право да си го кажам мислењето, а тоа твоето „гитла“ нема да го коментирам само оправдува дека не заслужуваш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom