Од овој грев има ли поголем?Гревовите на Љубчо се помали од оние на Груевски, исто така и добрите работи на Љубчо се подобри од оние на Груевски. Зборувам за времето дур беа на власт, не пред тоа и после тоа.
Секако дека има. Помилувањето на воени злосторства е само еден пример.
Ми се промакнало ова и срам ми е искрено. Не е ни битно, духот на времето беше тој и Љупчо си јаваше на бранот на македонизмот , без разлика што го гледал како преодна фаза во неговиот мастер-план. Слободно си ја пушти душата понатака во кариерата кога беше јасно дека веќе нема назадСи ја прочитал колумната на Љубчо, насловена како "Кој со кого ќе се помирува" од 1995 год?
До ден денешен уште се обидувам да ви го откријам тоа што било диктатурата на Никола Груевски .ревовите на Љубчо се помали од оние на Груевски, исто така и добрите работи на Љубчо се подобри од оние на Груевски.
Тоа е договорот од 2017, кога Љубчо беше премиер потпишавме Декларација за добрососедство во 1999 со Бугарија.
Диктатура?До ден денешен уште се обидувам да ви го откријам тоа што било диктатурата на Никола Груевски .
Скинати беа социјалните мрежи, дали ви скинаа економски бенефиции, дали ви беше ограничено движењето ,дали ве киднапираше ли случајно можеби Тајната Служба заради говор на омраза против Државниот Лидер на Северна Македонија , господинот Никос Грујос ?
Дали лепите наmерно назив на диктактура или прецизно лажете а тоа е сигурно .
Диктатура на Зоран Заев и израстокот негов Димитар Ковачевски не е диктатура , но сигурно Никола Груевски бил Пиноче .
не.Тоа е договорот од 2017, кога Љубчо беше премиер потпишавме Декларација за добрососедство во 1999 со Бугарија.
Тоа и го напишав. Владата на Љубчо потпиша декларација за добрососедство, а не договорот од 2017.не.
го потпишавме кога премиер беше Зоран Заев
во 2017-та
Смешно ми е како сеуште преовладува терминот и уште се користи називот диктатурата на Груевски било каде и во етер и во нормален разговор на нашето дневние .Кој спомна диктатура било каде?
Буквално истото што го пишал Љубчо во 1995та година, го зборува и денес. Од збор до збор.Ми се промакнало ова и срам ми е искрено. Не е ни битно, духот на времето беше тој и Љупчо си јаваше на бранот на македонизмот , без разлика што го гледал како преодна фаза во неговиот мастер-план. Слободно си ја пушти душата понатака во кариерата кога беше јасно дека веќе нема назад
ја не зборев за некаква си диктатура на Груевски, ја зборев за споредба на добрите и лошите дела на Груевски и Љубчо дур беа на властСмешно ми е како сеуште преовладува терминот и уште се користи називот диктатурата на Груевски било каде и во етер и во нормален разговор на нашето дневние .
Колку само лесно се прифати и од новото раководство на Вмро со чело на Мицковски каде што ставен е Никола Груевски како непосакувана личност и се фалат со делата од неговиот период . Значи имате хипокритие и иронија од страна кога ги гледате денешниве Вмро .
Епа таа декларација на Љубчо е причина на тој катастрофален договор, и ако се чита денешниот договор за добрососедство има и уште полоши позиции од тие во 1999.Тоа е договорот од 2017, кога Љубчо беше премиер потпишавме Декларација за добрососедство во 1999 со Бугарија.
не си земај вина , не ти зборев дека вие сте . Општо се зборуваше дека Груевски важеше како најлоша личност пред Заев ерата и после дојдовме до точка дека е можеби најдобриот лидер кој Македонија го имала . Дека има лоши страни , тоа е факт како бегањето како кукавица наместо да издржи како Миле јанакиевски и давањето целосна слобода на неговиот роднина Мијалков да прави буквално што сака во материјална корист негова . Од обичен службеник да стане најбогат Македонец и да има хотел на најскапото место во Македонија,Мериот .ја не зборев за некаква си диктатура на Груевски, ја зборев за споредба на добрите и лошите дела на Груевски и Љубчо дур беа на власт
Зошто?на пример Бранко не требаше да оди во Пиринска Македонија да се поклони кај Јане Сандански
Затоа што ако одиш ќе ти идат и тебе, тие циркузи допрва ќе ги гледаме, и сега е веќе циркуз на Илинден, башибозукот шота игра на местото на погибието на тие јунаци.Зошто?