- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 811
- Поени од реакции
- 526
Redmi 12Redmi Note12.?
ili samo redmi12?
Автоматски споено мислење:
Mnogu smesno fala na odgovorotЈа би им го вратил, лопови.
Redmi 12Redmi Note12.?
ili samo redmi12?
Mnogu smesno fala na odgovorotЈа би им го вратил, лопови.
Vo nekoi tel, gledam i xiaomi pocnaja bez polnac....Redmi 12
Mnogu smesno fala na odgovorot
Редми 12 мора да има полнач !Kupiv redmi 12 bez polnac vo kutijata?prvpat mi se slucuva ova ima nekoj zasto nema polnac za redmi 12 da znaev nemase da go zemam.....
Nema druze i ja se iznenadiv mozebi za ovoj region nema...Редми 12 мора да има полнач !
Види на 45 секунда од видеово :
Xiaomi Redmi 12 Unboxing | Hands-On, Antutu, Design, Unbox, Camera Test
Xiaomi Redmi 12 wtih Mediatek Helio G88, 4GB RAM Unboxing, Hands-On, Antutu, Design, Unbox, Camera TestXiaomi Redmi 12 Unboxing Xiaomi Redmi 12 Camera Tes...youtu.be
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Spotify ПиратскаДечки, купив Redmi Note 13 Pro па да прашам дали има некоја апликација за песни како што има Samsung?
Ako ne gresam MIUI ima svoj player "Music". Go ima na Playstore.Дечки, купив Redmi Note 13 Pro па да прашам дали има некоја апликација за песни како што има Samsung?
Се снајдов. Ама има и други песни таму. Како да направам само тие што ми се симнати да одат?Music..негова апликација стандард инсталирана.
Koj ne mue Update na HyperOs,ne pustajte update miui bil bombona za ova srajne...Ako ne gresam MIUI ima svoj player "Music". Go ima na Playstore.
Samo ako tvoj telefon e vekje na HyperOS, tuka ne znam. No bi trebalo da ima.
Ај важи.Koj ne mue Update na HyperOs,ne pustajte update miui bil bombona za ova srajne...
Песни од реклами или некои други од мобилниот? Креирај си плејлиста самиот. Краен случај побара друга апликација за слушање музика, јас пример ја користам оваа си имам направено плејлиста и то е тоСе снајдов. Ама има и други песни таму. Како да направам само тие што ми се симнати да одат?
Некои пак викаат дека е супер хиперосот спрема мјуи...Koj ne mue Update na HyperOs,ne pustajte update miui bil bombona za ova srajne...
Се снаоѓам полека. Некако чудно ми е дека со години користев Самсунг ама ќе се навикнам.Песни од реклами или некои други од мобилниот? Креирај си плејлиста самиот. Краен случај побара друга апликација за слушање музика, јас пример ја користам оваа си имам направено плејлиста и то е то