ова не е само појава во јосип броз туку во сите школи, тој што прави булинг е секогаш заштитен од страна на професорите и секогаш му се прогледува низ прсти и продолжува со булингот затоа што е дете на некојси фактор дали локален или на државно нивоМене ме интересира која е таа забеготина од родител, Мартин Костов, кој со име и презиме си залепил билборд пред школото и бара Правда а притоа ќерка му тепа други ученички и евидентно прави булинг без око да и трепне.
Кој е тој ментален склоп, тој идиотизам и апсурд, да бара правда за неговата невоспитана ќерка која најверојатно е таква искривена и благоретардирана баш поради него ко родител, со оглед дека со ваквите постапки очигледно и ја охрабрува, бара правда ради добиен укор, абе ова све се брка уз еден 'ркавац у фаца, вакви неотесани стоки нема што да бараат во една образовна институција све дододека некој не ги превоспита милом или силом.
Гледам моментално све повеќе и повеќе се активни кампањите против булинг, овде истиот е евидентен, слика и прилика да се покаже еден авторитетен став и оној кој врши булинг да биде избркан од училиштето, со укори ништо не се прави, еве ја патетичната сеуште си тера заебанции, ама со таков татко и не сум ни изненаден, одвратни.
Мене ме интересира која е таа забеготина од родител, Мартин Костов, кој со име и презиме си залепил билборд пред школото и бара Правда а притоа ќерка му тепа други ученички и евидентно прави булинг без око да и трепне.
Кој е тој ментален склоп, тој идиотизам и апсурд, да бара правда за неговата невоспитана ќерка која најверојатно е таква искривена и благоретардирана баш поради него ко родител, со оглед дека со ваквите постапки очигледно и ја охрабрува, бара правда ради добиен укор, абе ова све се брка уз еден 'ркавац у фаца, вакви неотесани стоки нема што да бараат во една образовна институција све дододека некој не ги превоспита милом или силом.
Гледам моментално све повеќе и повеќе се активни кампањите против булинг, овде истиот е евидентен, слика и прилика да се покаже еден авторитетен став и оној кој врши булинг да биде избркан од училиштето, со укори ништо не се прави, еве ја патетичната сеуште си тера заебанции, ама со таков татко и не сум ни изненаден, одвратни.
Вообичаено не се занимавам со писменост и правопис бидејќи се претежно мисловни именки во македонското општество од памтивек, а истото важи и за мене лично бидејќи да бидам искрен ниту јас не сум некој голем поборник за писменоста и правописот.ова не е само појава во јосип броз туку во сите школи, тој што прави булинг е секогаш заштитен од страна на професорите и секогаш му се прогледува низ прсти и продолжува со булингот затоа што е дете на некојси фактор дали локален или на државно ниво