- Член од
- 17 септември 2022
- Мислења
- 1.095
- Поени од реакции
- 2.627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Куче.Целата оваа е редфлег. Гледам тетовирана, пирсана, куче, стриптизерка, онлифенс.
Nie pa bash sakame da ni e familijarna prijatelka....Целата оваа е редфлег. Гледам тетовирана, пирсана, куче, стриптизерка, онлифенс.
#prasanjakoimemacat
Па самата таа цела е ред флег. Ко за потенцијална партнерка.#prasanjakoimemacat
Tuku ke mi objasni nekoj kakva vrska ima livadarka so red flag kaj zena?
Ти сакаш ливадарка за жена?#prasanjakoimemacat
Tuku ke mi objasni nekoj kakva vrska ima livadarka so red flag kaj zena?
Pa tuka e i problemot. Livadarka ne ni moze da ti bidi potencijalna partnerka oti e hmm livadarka. Taa po difolt ne ja interesira maskiot pol, rascisti taa so toa . Nebitno e dali taa nekomu e red flag.Па самата таа цела е ред флег. Ко за потенцијална партнерка.
Ne e problemot jas ili bilo koj maz sto saka koga e vo prasanje livadarka.Ти сакаш ливадарка за жена?
преѓе имаше една со кола позади излепено стикери dog mom..
Па да, ама може некој да се заинтересира за неа, без да знае за ова ливадарското и да види дека целата е во знаменца. Ако ливадарките не ги интересира маж, не мора да значи дека мажите не се интересираат за нив. До душа кратко, ама сигурно има по некој.Pa tuka e i problemot. Livadarka ne ni moze da ti bidi potencijalna partnerka oti e hmm livadarka. Taa po difolt ne ja interesira maskiot pol, rascisti taa so toa . Nebitno e dali taa nekomu e red flag.
Kako zena da reci mene pederite mi se red flag, oti ako ne i bea mnogu ke go smenese krajniot ishod.
Автоматски споено мислење:
Ne e problemot jas ili bilo koj maz sto saka koga e vo prasanje livadarka.
Toa e klasicno muuuu opinion, totalno e nebitno dali na nekoj livadarkite mu se red flag![]()
Владе јас не разбирам ништо сега од ова, ама пошо не сум била дома многу години.Pa tuka e i problemot. Livadarka ne ni moze da ti bidi potencijalna partnerka oti e hmm livadarka. Taa po difolt ne ja interesira maskiot pol, rascisti taa so toa . Nebitno e dali taa nekomu e red flag.
Kako zena da reci mene pederite mi se red flag, oti ako ne i bea mnogu ke go smenese krajniot ishod.
Автоматски споено мислење:
Ne e problemot jas ili bilo koj maz sto saka koga e vo prasanje livadarka.
Toa e klasicno muuuu opinion, totalno e nebitno dali na nekoj livadarkite mu se red flag![]()
Mozi, dosta verojatno e, vo osnova nisto ne im fali, naprotiv, no ishodot bi bil ist, imala ili ne red flagovi po negovite kriteriumi, nego nisto nema da mu smeni zatoa sto od nejzina gledna tocka mazite generalno i se red flag.Па да, ама може некој да се заинтересира за неа, без да знае за ова ливадарското и да види дека целата е во знаменца. Ако ливадарките не ги интересира маж, не мора да значи дека мажите не се интересираат за нив. До душа кратко, ама сигурно има по некој.
Па ако гледаш така да, ама ако на некого му поставиш прашање што е за тебе ред флег и ти каже ливадарка, ваљда сака да ти укаже на сите да ги наречам маани што ги има една ливадарка, па да не објаснува надолго и нашироко.Mozi, dosta verojatno e, vo osnova nisto ne im fali, naprotiv, no ishodot bi bil ist, imala ili ne red flagovi po negovite kriteriumi, nego nisto nema da mu smeni zatoa sto od nejzina gledna tocka mazite generalno i se red flag.
Zatoa i malce bezveze mi e koga nekoj ke reci livadarka mi e red flag, ko bozem toj se prasuva nesto okolu toa.