La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
2 мин точно траеше ВАР 90:30-92:30. Овој лудаков 98:30 суди крај. Кој сака нека провери слободно.

Оштетена Валенсија повторно, гол од офсајд им пуштија на фашистине :( Некој сака Ѓупчиничиус насила да го прави шампион

Загреота Реал оштетени
Разделено се пишува, мислам срамота е да кажеш дека не се ако имаш бар малку фудбалско знаење наместо обиди за саркастични коментари и терање инает.
После се чудиш зошто пола форум не те сфаќа сериозно за фудбал.
Автоматски споено мислење:

Оштетена Валенсија повторно, гол од офсајд им пуштија на фашистине :( Некој сака Ѓупчиничиус насила да го прави шампион
Еве уште пациент, каде виде офсајд жити се ?

Разделено се пишува, мислам срамота е да кажеш дека не се ако имаш бар малку фудбалско знаење наместо обиди за саркастични коментари и терање инает.
После се чудиш зошто пола форум не те сфаќа сериозно за фудбал.
Абе чоек, еднаш ќе ве оштетат судии и на гла ќе се наместите, а кога судат за вас пуштате само хехенца, тогаш ако
Мислам срамота е вие да се буните за судии.

Ја па не ги жалам. На еден од последните мечови меѓу Барса и Реал, имаше сличен случај во кој половина и повише време играта беше прекината, во корист на Реал, за потоа да се свири крај без додаток. Така да, јебига, шо викаат модерните - карма.

2 мин точно траеше ВАР 90:30-92:30. Овој лудаков 98:30 суди крај. Кој сака нека провери слободно.
Пред некој натпревар имаше еден куп време за надохнадување и свирна крај судијата, зошто тогаш не се буневте ?
Автоматски споено мислење:

Ја па не ги жалам. На еден од последните мечови меѓу Барса и Реал, имаше сличен случај во кој половина и повише време играта беше прекината, во корист на Реал, за потоа да се свири крај без додаток. Така да, јебига, шо викаат модерните - карма.
И ти нешто паметно да кажиш

Секако освојуваат сезонава и пак плачат, ту брее..
Не може сите судии ваши да бидат, има уште остатоци на Негреира во лигава. ;)

2 мин точно траеше ВАР 90:30-92:30. Овој лудаков 97:30 суди крај. Кој сака нека провери слободно.
Greska si malce, inace vrativ deka mi ostana na kanalot, tocno e prvoto, vtoro malce si greska, ama ne ostavi 2 min plus, nego minuta i 40, svirna vo 98ma i 40ta sekunda, taka da sekako tocno e toa, deka ne prodolzi kolku sto traese VAR proverkata odnosno skrati 20 sekundi sto i ne e nekakva si tragedija, tragedijata e sto, ko sto rekov i pogore, se resi da im ja dade i taa akcija na Real za da mu tekne stepak da sviri kraj otkako topkata bese nafrlena, sekako apsurdno i nekorektno, klasicna kardinalna sudiska greska.

Veke ako sakase da sviri, mozese edno 10-15 sekundi porano i nisto od ova nemase da se desi, nit pa nekoj ke mu zamerese, sam si go sozdade ovoj problem i sea ke e enemy of the state vo Madrid.

Абе чоек, еднаш ќе ве оштетат судии и на гла ќе се наместите, а кога судат за вас пуштате само хехенца, тогаш ако
Мислам срамота е вие да се буните за судии.
Истиов судија пред неколку сезони досуди 3 пенали за Валенсија против Реал а тогаш вториот гол дојде после фаул врз Асенсио кој нормално не беше свирен.

Скандал е ова стварно, само 9 минути продолжи, 5 секунди помалце од варот што гледале одиграле ова го нема никаде и се нема никогаш случено ова мора да е завера некоја се игра некоја игра овде дај да се организираме на протести го оштетија Реаљ луѓе нз што ќе се прави вечерва ццц

Истиов судија пред неколку сезони досуди 3 пенали за Валенсија против Реал а тогаш вториот гол дојде после фаул врз Асенсио кој нормално не беше свирен.
Океј е, зошто кога судиите судат во ваша корист вака не скокате ?
То ми е муабетот.
И дај не се потресвајте лигата е веќе решена, ионака сте шампиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom