Која е таа?Не е од ДНК. Од Пука козметика е каде имаат спот со една од потенцијалните први дами каде во тој спот потенцијалната прва дама е со ниско поведение и добива воспитна мерка стап по газ.
Имало луѓе кои се прилепуваат кон партија, баш пред избори, која има некакви шанси да биде власт, за сопствена корист? Шокирачки, нема што.
Ова е она што уствари требаше некој да го каже за Левица, ликов го познавам и ова што го има напишано е искрено и без никави задни намери. Може и вие ќе приметите, Левица периодов цело време се замара со опозицијата, а тоа е она што треба да знаете за нивната "искрена борба" против сегашната власт. Ако некој треба да јаде удари тоа е актуелната власт, ама ете отворете профил на Димче, задните 20 поста му се за опозицијата, зашто он знае.
Ликовите се едни од најискрените Македонци што ги знам поготово од јавната сцена, дечкиве беа и една од главните работи зошто многу Македонци посебно од Скопје се приклучија на Левица. Секоја им чест што вака јавно реагираат и не им чуе за политичка кариера по секоја цена. Огромен удар на Левица е ова посебно пред избори. Да имаше повеќе вакви Македонци ќе беше многу добро.Ова е она што уствари требаше некој да го каже за Левица, ликов го познавам и ова што го има напишано е искрено и без никави задни намери. Може и вие ќе приметите, Левица периодов цело време се замара со опозицијата, а тоа е она што треба да знаете за нивната "искрена борба" против сегашната власт. Ако некој треба да јаде удари тоа е актуелната власт, ама ете отворете профил на Димче, задните 20 поста му се за опозицијата, зашто он знае.
Офтопик сме ама повели: https://www.youtube.com/watch?v=U5MBlo0EJGwКоја е таа?
А зошто вчера Миленко пушта видео против Левица и Ванковска, Петар Богојески пушта некои документи на Алфа, и денес Пука козметика си оди од партијата?Ликовите се едни од најискрените Македонци што ги знам поготово од јавната сцена, дечкиве беа и една од главните работи зошто многу Македонци посебно од Скопје се приклучија на Левица. Секоја им чест што вака јавно реагираат и не им чуе за политичка кариера по секоја цена. Огромен удар на Левица е ова посебно пред избори. Да имаше повеќе вакви Македонци ќе беше многу добро.
Не зборам јас за Миленко ни за Петар ни па Ванковска, тоа што го кажав за дечите е факт а натаму не се мешам и не навлегувам кој е во право а кој не. Другите партии се избушен балон секако, Левица ветуваше но прво со кандидатот а сега и со Пука прави големи пропусти пред избори каде што сака да освои над 10 пратеници. Јас сум само за македонска опција која ќе застане на патот на дуи, секој искрен Македонец го посакува тоа, Левица тргна на тој пат ама еве пропусти се редат.А зошто вчера Миленко пушта видео против Левица и Ванковска, Петар Богојески пушта некои документи на Алфа, и денес Пука козметика си оди од партијата?
Некако голем страв владее од Левица.
Каде имало вакво нешто?Им смета некако на сите тоа што Левица полека и сигурно ги собира потписите без уценувања искрено и чесно за разлика од Максим кој дава по 5 стотки за потпис и другите што ги влечат со сила му прпа на некој ќе видиме времето ќе каже дали браќата се во право или има некоја голема игра во позадина
Во Струмица мисламКаде имало вакво нешто?
Брате, Пука се обични џанаци. Пола од времето не знаат каде се наоѓаат. Левица има еден куп вакви членови, али факт е дека тоа е човек партија. Апасиев на власт ќе биде како Хитлер, а има уште неколку добри фаци покрај него за да бидат одлични во собрание ако добијат бар 7-8 пратенички места и станат некој фактор. Де факто во партијата има еден куп изгубентуси како овие Масларциве, кои едино ги интересира легализација на марихуана, ама за почеток само такви може да привлечат. Јас не знам зошто воопшто се срамеа да го стават толку високо на советничка листа. Видеана што ги извадија после прославата на Комити се најблагата верзија од дното што го допираше едниот.Не зборам јас за Миленко ни за Петар ни па Ванковска, тоа што го кажав за дечите е факт а натаму не се мешам и не навлегувам кој е во право а кој не. Другите партии се избушен балон секако, Левица ветуваше но прво со кандидатот а сега и со Пука прави големи пропусти пред избори каде што сака да освои над 10 пратеници. Јас сум само за македонска опција која ќе застане на патот на дуи, секој искрен Македонец го посакува тоа, Левица тргна на тој пат ама еве пропусти се редат.