- Член од
- 28 ноември 2022
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 946
Se trudam da Vi pomognam. Ne bi mozel da go storam istoto bez samiot da gi vidam tomografite kako pritoa bi donel sopstven naod i mislenje //tugjoto med. mislenje opravdano ne go prifakjam bez tomograf vo prilog//.Nemam cd,ne mi dadoa,na moe baranje, rekoa deka ne im e dozvoleno toa. Imam samo rezultati od KT. Nisto drugo. Sakajte veruvajte,sakate ne. Da imav cd so mene, dosega ke bese isprateno i za drugi mislenja.
Dokolku ne veruvate,vo red, dokolki ne sakate da gi poglednete tomografiite i toa vo red, ve molam preskoknete me togas,najmalce mi treba osuduvanje deka jas lazam. Donesuvate zaklucok deka jas lazam ,bez osnov. Osnov za se sto zboruvam imam itoa golem i mozam da dokazam,no ete,nesakate tugj naod. Vo toj slucaj, ve pozdravuvam.
Dokolku ,,gi nemate,, na disk t.e. usb tomografite //pacienti od celiot svet gi dobivaat vo elektronska forma, isto sum cital tomografi i magneti na pacienti i od Germanija koi mi gi donele licno na cd vo klinika ili mi gi dostavile online na oblak//.
Dokolku ,,ne mozete,, da go storite istoto, avtomatski ne mi dozvoluvate da vi pomognam iako sakam. Sekoe dobro
Последно уредено: