gomna ke jades kurvo.Ако не го корегирам ќе јадам ќотек?
Последно уредено:
gomna ke jades kurvo.Ако не го корегирам ќе јадам ќотек?
Amandman e toaШто е работата со ова бонусот ?
Епа добро чим така... Ти падна тебе некоја бонус ?Amandman e toa
Tuka ne, tuka se samo zeni majki kraliciЕпа добро чим така... Ти падна тебе некоја бонус ?
Значи ова бонусов е само кликбејт а цццTuka ne, tuka se samo zeni majki kralici
Има и по некоја ливадарка не лажи.Tuka ne, tuka se samo zeni majki kralici
Заш бе да се смени име, Нека развие ова дискусија, иначе очи ќе си исповаѓате.Има и по некоја ливадарка не лажи.
Па дајте де предлог за име, да не изгледа дека се делат бонус жени па да се разочаруваат мажите кога ќе видат дека сосема трето е.
Тешко за дискусија, тука кој нема исто мислење како другиот одма колење паѓа.Заш бе да се смени име, Нека развие ова дискусија, иначе очи ќе си исповаѓате.
Нема врска, еве јас немам исто мислење со тебе околу името, па не се осеќам заклан. Може не ми работи осетот, шознам.Тешко за дискусија, тука кој нема исто мислење како другиот одма колење паѓа.
Mozi i da ima, ne znam.Има и по некоја ливадарка не лажи.
А што е ливадарка, се реши ли или уште се дискутира?Mozi i da ima, ne znam.
Sto e livadarka oddamna e definirano, uste vo prviot post na temata. Se diskutira vo osnova dali postojat ili ne. Tuka se krsat kopjataА што е ливадарка, се реши ли или уште се дискутира?
Може ако се остај флексибилност во дефиницијата, полесно ќе излезат на виделинаSto e livadarka oddamna e definirano, uste vo prviot post na temata. Se diskutira vo osnova dali postojat ili ne. Tuka se krsat kopjata
Не си заклан зошто јас не колам.Нема врска, еве јас немам исто мислење со тебе околу името, па не се осеќам заклан. Може не ми работи осетот, шознам.
Cisto se somnevam okolu toa .Може ако се остај флексибилност во дефиницијата, полесно ќе излезат на виделина