- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.558
- Поени од реакции
- 5.288
... голема штета, а така добро пееше!Боби Христов му ја еба политичката кариера на Спасовски... од чевли го извади.
... голема штета, а така добро пееше!Боби Христов му ја еба политичката кариера на Спасовски... од чевли го извади.
Нарачка од Рада, атентат на лидерот на сељачкото крило во сдс ... инаку мислев дека Оливер е поинтелигентен човек, во емисија 2 збора не можеше да сврзе ниту да се одбрани, апла IQ 20 !!! Незнам како успеа ваков човек да биде на чело на МВР 8 години !!!Боби Христов му ја еба политичката кариера на Спасовски... од чевли го извади.
...само за тебе ќе го покажам моделот по кој имаме што имаме и таму горе, а и зошто тие кои се долу се долу.Нарачка од Рада, атентат на лидерот на сељачкото крило во сдс ... инаку мислев дека Оливер е поинтелигентен човек, во емисија 2 збора не можеше да сврзе ниту да се одбрани, апла IQ 20 !!! Незнам како успеа ваков човек да биде на чело на МВР 8 години !!!
Fun fact, Максо од авганистан украде американски чизми, така да не се грижите, он е прав во днка каур.Стевче и Максо во улога на патриоти е оксиморон, луѓе со про југословенски и про српски чуства не е можно да бидат македонски патриоти, за нив е можно само да ги гласаат забегани луѓе.
Југословен патриот
Србоман патриот
Бугараш патриот
Мултиетничка држава на сите патриот
Чесен Краден
Видовид Слепец
Бела Темнина
Жив Мртовец
можете слободно да си го земете, ако има во Мала Речица или во Џепчиште некое убаво куќиче со дворче.Fun fact, Максо од авганистан украде американски чизми, така да не се грижите, он е прав во днка каур.
Ма молчи ако украл САДистички чизми, замисли да убивал луѓе како овие учкарите од САД-ето(соединети арнаутски држави).Fun fact, Максо од авганистан украде американски чизми, така да не се грижите, он е прав во днка каур.
Вакво клептоманско општество тешко да се измисли, еден мој близок другар постар од мене ми кажува каков скандал направиле вашите соплеменци во ресторан во Њујорк кога ги фатиле по џебовите ножеви и виљушки.Ма молчи ако украл САДистички чизми, замисли да убивал луѓе како овие учкарите од САД-ето(соединети арнаутски држави).
... ти велам ама никако да разбереш.Вакво клептоманско општество тешко да се измисли, еден мој близок другар постар од мене ми кажува каков скандал направиле вашите соплеменци во ресторан во Њујорк кога ги фатиле по џебовите ножеви и виљушки.
Не знам зошто за серизно го земате тој Сеља, па тој и пред ударите по гаата не беше баш арен, а замислете по тие удари... човекот си има маки а вие се фативте за него како да е некој што нешто одлучува.Албанците никогаш немале опозиција, села во 2016 глумеше по радикален од ахмети и одработубаше за дуи, пред села беша тачи истата приказна, и сега мислам дека нема да биде нешто различно.