G
golemibukvi
Гостин
Se prijavil nekoj na ova za proverka za optika? https://www.a1.mk/internet-tv-fiksna/internet-tarifi/a1-net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja tri pati i nistoSe prijavil nekoj na ova za proverka za optika? https://www.a1.mk/internet-tv-fiksna/internet-tarifi/a1-net
Nema nistoSe prijavil nekoj na ova za proverka za optika? https://www.a1.mk/internet-tv-fiksna/internet-tarifi/a1-net
Не ти понудија да ти пуштат интернет преку 4Г рутер?Јас направив договор на ваков промотивен пакет, ама сеуште сме на изговор дека во Прилеп немаат оптика, имаат само кабел 100/10
Kaj nas na kabel e super prekini dva pati godisno i toa brzo se resavaat prethodno imase pogolemi problemi mnogu cesto a sega ovie posledni dve godini e superНе ти понудија да ти пуштат интернет преку 4Г рутер?
Јас би одел така, барем никогаш нема да имаш проблем со интернетот поради дефект или временски услови.
Kaon e resiverot a ruterot ubeeОд кој производител и модел дава моментално А1 модеми за кабелски интернет и телевизија?
2ca kolegi septemvri se prefrlija od kds na a1 na rodendenskata mu namestija, Docsis modem ubee(uzas)!, resiveri ne znam bidejki na caModuli sum.Од кој производител и модел дава моментално А1 модеми за кабелски интернет и телевизија?
Nee cist ruter - modem e imas internet prostap od edna tehnologija vo druga/imas i lan porti i imas i voip za fiksen a imas i wifi(kolku da go ima)Kaon e resiverot a ruterot ubee
Predtoa bese lom ama sea go opravija ubee mislam za kaj mene super e ne mi e snemuvalo konekcija vekje nekolku meseci2ca kolegi septemvri se prefrlija od kds na a1 na rodendenskata mu namestija, Docsis modem ubee(uzas)!, resiveri ne znam bidejki na caModuli sum.
i pred 1 god,i mene mi smenija modem star so nov ubee ama od 24h, 20 casa nemase internet ili po 20 rekonekcii na 24h pravese pa po 2 meseci nategajne vratija star Tc7200 koj i po 3 meseci nese rekonektira,vo momentov +3 meseci e on.!
Автоматски споено мислење:
Nee cist ruter - modem e imas internet prostap od edna tehnologija vo druga/imas i lan porti i imas i voip za fiksen a imas i wifi(kolku da go ima)
Ako smenile oprema hfc vo samiot nod,zatoa nemas diskonekcii arno ama Prilep nemaat nisto sredeno i kolegite se zalat non stop internetot e ima/nema-isklucivas od 220v modem i pustas 3/4 casa super,potoa snemuva,dodeka pak ne isklucis ne se vrajka internetot.!Predtoa bese lom ama sea go opravija ubee mislam za kaj mene super e ne mi e snemuvalo konekcija vekje nekolku meseci
Не ти понудија да ти пуштат интернет преку 4Г рутер?
Јас би одел така, барем никогаш нема да имаш проблем со интернетот поради дефект или временски услови.
1234 nedostapenA1 pak na beckUp ...
4dena so red brzina= 0
Работат и мобилната и десктоп верзијатаVi raboti Mojot A1? Celo vreme me isklucuva i kaj razmena dava serverska greska
Povejke od 2 nedeli Bara na sekoe logirajne, so userr i pass, a na mob,data so brza najava sam se logira.Vi raboti Mojot A1? Celo vreme me isklucuva i kaj razmena dava serverska greska