Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели знаеш дека со ова пасив агресив докажување само покажуваш дека си иста?Не се сите исти некои имаат муда.
Женска емотивна карактеристика прави да мислите дека се исти, а да беа исти многу ќе ви беше полесно немаше вака да тупите узгорени од женска рака.
Немам јас пуни усни не влагам у таа категоријаНели знаеш дека со ова пасив агресив докажување само покажуваш дека си иста?Немој да паѓаш во шахтата.
Убо ни е Магус не љубомори сега.Сите сте исти, во тој, за вас пресветол миг кога ќе се фатите за телефонот, и од поентата на разговорот за која е потребно една до две реченици ќе ја развлечете во фантастични 15 минути магична симбиоза на тинтири минтири со тантара пантара.
Zatoa se podolgovecni, celta ne e da se prenese brzo informacija tuku ritualnoto isfrlanje na energijata povrzana so odredena emocija koja ako stoi neiskazana pocnuva da go korumpira zdravjeto. Zatoa nie cesto od srce poprvi zavrshuvame, ti neli beshe iniciran vo misteriite na piramidata?Сите сте исти, во тој, за вас пресветол миг кога ќе се фатите за телефонот, и од поентата на разговорот за која е потребно една до две реченици ќе ја развлечете во фантастични 15 минути магична симбиоза на тинтири минтири со тантара пантара.
Убо ни е Магус не љубомори сега.
Zatoa se podolgovecni, celta ne e da se prenese brzo informacija tuku ritualnoto isfrlanje na energijata povrzana so odredena emocija koja ako stoi neiskazana pocnuva da go korumpira zdravjeto. Zatoa nie cesto od srce poprvi zavrshuvame, ti neli beshe iniciran vo misteriite na piramidata?
Жена е уште по зборлеста кога е заљубена, среќна треба да ги уживате тие моменти, жена кога ќути тука е крај на се.Ова не го кажав како да ќе де дрзнам да сидам, или како божем е нешто штетно и неприфатливо, туку, ете, како интсресен факт, и воедно невообичаена супер моќ која е заедничка за сите жени без исклучок би рекол. И знае да биде кјутси тогаш, и само тогаш кога мажот не е директно инволвиран, и посматра од безбедна дистанца хаха
Жена е уште по зборлеста кога е заљубена, среќна треба да ги уживате тие моменти, жена кога ќути тука е крај на се.
Нормално во се има мера, ама па ај кај си видел жена да не зборува? Единствено ако буквално не ја интересираше на ниту една точка од живот.Верувам дека е така. Тогаш можеби има тенденција уште повеќе да зборува. Само што преданијата велат дека човек колку повеќе зборува - толку помалку кажува. Тука би се надоврзал со цитат од една од приказните на Единствениот Вистински и Незаменлив македонски цар, неговото Височество Ѓорѓи Колозов: ,,Ете, отвори уста и ништо не кажа."
Верувам дека е така. Тогаш можеби има тенденција уште повеќе да зборува. Само што преданијата велат дека човек колку повеќе зборува - толку помалку кажува. Тука би се надоврзал со цитат од една од приказните на Единствениот Вистински и Незаменлив македонски цар, неговото Височество Ѓорѓи Колозов: ,,Ете, отвори уста и ништо не кажа."
Women’s mental point of origin (solipsism) presumes the entire world outside of her agrees with her imperative and mutually shares the importance and priorities of it.One of the most eye opening of the solipsistic world of females was when a plate of mine was giving me directions on where to pick her up. It went something like this:
Her: “When you come to that traffic light, turn over to me.”
Me: “What do you mean?”
Her: “Just turn here towards me.”
Me: “How the hell am I supposed to know which way is that? Left or right?”
Her: “I don’t know. Just turn my way”
She eventually gave directions, but it amazed me how hard it is for a woman to put herself in someone else’s shoes, even if she wants to.